ANGRER: "High School Musical"-stjernen ba om unnskyldning etter at nakenbilder av henne lekket i 2007. Foto: All Over Press
ANGRER: "High School Musical"-stjernen ba om unnskyldning etter at nakenbilder av henne lekket i 2007. Foto: All Over PressVis mer

Saksøker etter nakenbildene

"Disney"-stjernen krever at nettsted fjerner de pikante bildene.

SEHER.NO: I 2007 opplevde "High School Musical"-stjernen Vanessa Hudgens (21) alle kjendisers mareritt - nemlig å få spredd nakenbilder av seg selv på internett.

Nå har Hudgens bestemt seg for å lære en nettside en lekse for livet, etter at de publiserte nakenbilder av henne, skriver TMZ.

21-åringen saksøker nå nettsiden Moejackson.com og hevder siden nektet å fjerne bildene som stjernen hadde tatt av seg selv i hjemmet sitt med mobiltelefonen.

- Disse bildene ble tatt av noen ukjente og postet på internett uten Hudgens' viten eller tillatelse, heter det i søksmålet, ifølge TMZ.


I selve søksmålet er det ikke nevnt at det er nakenbilder av Hudgens som er blitt publisert, men ifølge TMZ er det opplagt at det er disse bildene det er snakk om. Stjernen krever nå at bildene fjernes, samt at hun får kompensasjon.I høst innrømmet "Disney"-skjønnheten at hun føler seg overkjørt etter at nakenbildene av henne lekket, slik at en hel verden fikk se henne naken.

- Det er skikkelig uheldig, og fram til nå har folk hatet meg for det, men det er ikke som om jeg valgte å vise de fram til verden, hvis du skjønner? sa hun ifølge nettstedet 3am.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Jeg kommer til å vise meg naken igjen