Saksøker eks-mannen for svertekampanje

Katie Price hevder Peter André og hans venner står bak falske rykter om at hun skal ha hatt en affære og abortert i hemmelighet.

KRANGLER SÅ BUSTA FYKER: I fjor ble Katie Price tvunget til å betale erstatning til eks-mannen Peter André for falske rykter hun hadde gått ut med om ham. Nå er det hun som føler seg urettferdig hengt ut. Foto: STELLA PICTURES
KRANGLER SÅ BUSTA FYKER: I fjor ble Katie Price tvunget til å betale erstatning til eks-mannen Peter André for falske rykter hun hadde gått ut med om ham. Nå er det hun som føler seg urettferdig hengt ut. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forholdet mellom den britiske modellen og realitystjernen Katie Price (34) og hennes eks-mann Peter André (39) er vant til å krangle i avisenes sladrespalter, men nå har konflikten også spredt seg til retten.

Ifølge Daily Mirror har Katie Price - også kjent under modellnavnet Jordan - anmeldt Peter André, hennes tidligere manager Claire Powell, management-selskapet Can Associates, og hennes tidligere venn Jamelah Asmar.

Price skal i anmeldelsen ha hevdet at de fire tilsammen skal ha stått bak en svertekampanje, som blant annet skal ha insinuert at Price hadde en affære med ridelæreren Andrew Gould.

Hun hevder Asmar også skal ha forsøkt å lekke en historie til media om at hun ble gravid med Goulds barn, men senere tok abort.

Dette er også løgn, ifølge Price.

Den tidligere glamourmodellen krever over 2,5 milloner for tort og svie.

Hun har neppe heller ikke glemt at hun i fjor ble dømt til å betale en ukjent sum til Peter André etter at hun hadde beskyldt ham for å være utro før skilsmissen for tre år siden.

Price skal også ha blitt tvunget til å trekke tilbake påstander om at eks-mannen ikke elsket Harvey, sønnen hun har med den tidligere fotballstjernen Dwight Yorke.
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kroppen min klarer ikke tre barn til

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer