Saksøker eks-kjæresten for mishandling

Den kvinnelige TV-stjernen Camille Grammer anmelder eks-kjæresten for å ha mishandlet henne og gjort narr av henne, mens hun var slått ut av medisiner.

Publisert
Sist oppdatert
TV-STJERNE: Camille (nr. to høyre) sammen med Morgan Stewart, Kyle Richards, Adrienne Maloof fra TV-serien «Real Housewives of Beverly Hills». Foto: DAVE PROCTOR/startraksphoto.com/
TV-STJERNE: Camille (nr. to høyre) sammen med Morgan Stewart, Kyle Richards, Adrienne Maloof fra TV-serien «Real Housewives of Beverly Hills». Foto: DAVE PROCTOR/startraksphoto.com/ Vis mer
EKS-MANN: Camille Grammer har tidligere vært gift med «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer. Her er de sammen med datteren Mason. Det to har også en sønn sammen. Foto: All Over
EKS-MANN: Camille Grammer har tidligere vært gift med «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer. Her er de sammen med datteren Mason. Det to har også en sønn sammen. Foto: All Over Vis mer

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Camille Grammer (45) sjokkerte Hollywood, da hun i oktober avslørte at hun skal ha blitt slått av sin kjæreste fire dager etter at hun ble operert for kreft.

Siden har beskyldningene rast fram og tilbake mellom «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen og eks-kjæresten Dimitris Charalambopolous.

Han har saksøkt henne for injurier og mener alle påstandene er diktet opp.

Nå har Camille ifølge nettsiden TMZ bestemt seg for å gå til motsøksmål. Hun hevder hun har overveldende bevis for at hun har rett.

I tillegg til å ha blitt slått, anklager Camille eks-kjæresten for å ha lurt på henne en ring, mens hun hvilte ut på sykehus etter operasjonen. Da hun våknet, mange timer senere, skal hun ha oppdaget at ringen var prydet med en plastpenis.

Nå krever hun erstatning for tort og svie, men foreløpig er det ikke kjent hvor stort beløp Camille føler seg berettiget til.

Camille har tidligere vært gift med «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer (59).

LES OGSÅ: Nå har de forlovet seg

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer