Saksøker død tv-stjerne

Foreldrene vil ha erstatning for sin avdøde sønn som døde sammen med «Jackass»-stjernen Ryan Dunn.

KJENT FOR Å VÆRE UFORSIKTIG: Ryan var kjent fra serien «Jackass», der programlederne likte å skade seg selv gjennom flere farlige stunts. Foto: All Over Press
KJENT FOR Å VÆRE UFORSIKTIG: Ryan var kjent fra serien «Jackass», der programlederne likte å skade seg selv gjennom flere farlige stunts. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sommeren 2011 døde «Jackass»-stjernen Ryan Dunn i en bilulykke, etter å ha kjørt i beruset tilstand. Han drepte også kompisen Zachary Hartwell, som satt i passasjersetet.

Nå vil Zacharys foreldre, Erma og George ha erstatning – ett år etterpå.

- De vil at dødsboet til Dunn skal dekke utgiftene for Zachs begravelse, men også inntekten han kunne ha tjent i løpet av livet sitt. De hevder Dunn var ekstremt uansvarlig og beruset når han kjørte sønnen deres skriver nettstedet  TMZ.

Dunn kjørte en Porsche 911 i 209 kilometer i timen, med 1,96 i promille, før han krasjet inn i et tre. Bilen eksploderte. I tillegg saksøker foreldrene baren som solgte de to alkoholen, Barnaby’s West Chester, fordi de fortsatte å servere dem alkohol, til tross for at de var sørpe fulle.

Dunn ble kjent gjennom «Jackass», et amerikansk TV-program som for første gang ble sendt på MTV i 2000. Programmet gikk ut på å finne på halsbrekkende stunts og skade seg selv. Senere er det blitt laget flere «Jackass»-filmer, og Ryan Dunn var med i alle. Han deltok også i MTV-seriene «Viva La Bam» med Bam Margera og «Homewrecker», som han var programleder for.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har grått i hele dag  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer