Saksøker Bieber for hørselsskader

- Han skapte en bølge av skriking som ødela begge ørene mine.

HØYT HYSTERI: Popstjernen Justin Bieber skaper kaos og hjerteklapp hos ungjenter hvor enn han opptrer. Nå saksøkes han av en kvinne - for å ha skapt så mye bråk fra fansen at hun ble permanent hørselsskadet. Her opptrer 18-åringen på NBCs «Today Foto: FameFlynet
HØYT HYSTERI: Popstjernen Justin Bieber skaper kaos og hjerteklapp hos ungjenter hvor enn han opptrer. Nå saksøkes han av en kvinne - for å ha skapt så mye bråk fra fansen at hun ble permanent hørselsskadet. Her opptrer 18-åringen på NBCs «Today Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se klippet fra konserten som skal ha gitt saksøkeren hørselsskade nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Ungpikeidolet og superstjernen Justin Bieber (18) skapte kaos da han nylig gjestet Oslo for en gratiskonsert, og fansen har gått av skaftet for å få tak i billetter til hans Oslo-comeback i april neste år.

Men norske «Beliebers» gjør klokt i å passe på hørselen under showene, skal man tro den  amerikanske konsertgjengeren Stacey Wilson Betts. Hun har saksøkt unge Bieber for å ha ødelagt hørselen hennes under en konsert i Oregon i 2010, melder TMZ.
 
Riktignok var det ikke hitlåter som «Baby» og «Boyfriend» som gav kvinnen permanent øreskade. Betts, som var på konserten med datteren, ble truffet av en voldsom lydbølge fra hysterisk skrikende Bieber-fans, heter det i søksmålet.
 
Ifølge kvinnen var lydnivået i konsertarenaen utrolig høyt som følge av den hylende fanskaren. Men Justin Bieber skal ha forverret situasjonen ytterligere da han klatret inn i «en hjerteformet aluminium/stål-gondol» som ble heist ut over folkemengden - til ungpikenes overstadige begeistring.

Bieber skal ha skapt «en bølgelignende effekt av skriking da han pekte mot publikum i ulike deler av arenaen. Deretter lokket han frem hysteriske skrik ved å vifte med armene i raske bevegelser oppover», hevder Betts i søksmålet ifølge TMZ.

Hun saksøker både Justin Bieber, plateselskapet hans, konsertpromotøren og konsertarenaen - og krever en skadeerstatning på over 56 millioner kroner.

Lydeksplosjonen som Bieber fremkalte hos fansen skal nemlig ha pådratt kvinnen permanent tinnitus, som gjør det svært vanskelig å få sove. Betts hevder hun også lider av andre hørselsrelaterte skader. 

TMZ har ikke lykkes å få noen kommentar fra Justin Bieber.

Nedenfor kan du se et klipp fra situasjonen som skapte den skadelige «lydeksplosjonen» - hvis du tør...


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-kollegene røpet babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer