INGEN RETTSSAK: Rettssaken mellom Jan Thomas og Friedrich Birkmar er nå avlyst.  Foto: Stella Pictures
INGEN RETTSSAK: Rettssaken mellom Jan Thomas og Friedrich Birkmar er nå avlyst. Foto: Stella PicturesVis mer

- Saken er nå helt avsluttet

Rettssaken mellom Jan Thomas og Friedrich Birkmar er avlyst...

SEHER.NO: 4. mai skulle opprinnelig kjendisstylisten Jan Thomas Mørch Husby (42) og hans tidligere manager Friedrich Birkmar (33) møtes i retten for å løse en pengetvist på rundt 250.000 kroner.

Etter at Jan Thomas i fjor sparket sin manager Friedrich Birkmar fordi han følte seg dårlig representert, har de to kranglet så busta fyker i media.

Blant annet beskyldte kjendisstylisten sin tidligere manager for å benytte rettssaken for å skape blest om seg selv.

- Det er helt utrolig at Friedrich er villig til å gå så langt som dette. Vi var begge enige om å ordne opp i dette på en diplomatisk måte, men han er PR-kåt og virker helt desperat, så derfor blir det slik denne gangen. Han elsker jo mediesirkuset som følger med denne rettssaken, har Jan Thomas tidligere uttalt til VG.

Lenge så det ut til at partene ikke ville klare å bli enige om en løsning på Birkmars krav om økonomisk kompensasjon, men VG kan nå avsløre at rettssaken er avlyst.

Ifølge papirer fra Oslo tingrett skal kjendisstylisten ha sagt seg villig til å betale sin tidligere manager 96.625 kroner, mot at Birkmar betalte saksomkostningene.

Men etter et hemmelig møte onsdag denne uken, ble det inngått forlik mellom de to.

- Saken er nå helt avsluttet. Vi har alle blitt enige om å ikke uttale oss, så jeg kan ikke si noe om innholdet, sier advokatfullmektig Vegard Skråning, som representerer Birkmar, til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Selger dårligere enn Jan Thomas