TRAVEL KRABAT: Det ni måneder gamle nurket både slappet av, lekte og krabbet rundt på pleddet sitt - under oppsyn fra barnepiken. Foto: Splash News
TRAVEL KRABAT: Det ni måneder gamle nurket både slappet av, lekte og krabbet rundt på pleddet sitt - under oppsyn fra barnepiken. Foto: Splash News Vis mer

Saint West overrasket alle i Central Park

Kim Kardashian og Kanye Wests sønn stjal all oppmerksomhet under utflukten i New York.

Publisert

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Kanye West (39) og Kim Kardashian (35) kastet glans over prisutdelingen MTV VMAs i New York natt til mandag norsk tid.

Og selv om de to strålte på den røde løperen alene, er datteren North (3) og sønnen Saint (9 mnd.) også med til metropolen på USAs østkyst.

Ifølge Daily Mail er familien innkvartert i en luksuriøs Airbnb-loftsleilighet med en husleie på over 800 000 kroner i måneden. Avisen skriver at de trolig bor i leiligheten gratis, ettersom Kim har reklamert for den på Snapchat.

Mandag tok superparet med seg de to sjarmtrollene sine til den kjente restauranten og iskremstedet Serendipity 3 på fasjonable Upper East Side.

Saken fortsetter under bildene.

KUL FAMILIE: Kanye West og Kim Kardashian sørger alltid for at barna Saint og North er iført stilige antrekk - som gjerne matcher deres egne - når de viser seg offentlig. Mandag koste de seg på restauranten Serendipity 3 i New york.  Foto: Splash News/ NTB Scanpix
KUL FAMILIE: Kanye West og Kim Kardashian sørger alltid for at barna Saint og North er iført stilige antrekk - som gjerne matcher deres egne - når de viser seg offentlig. Mandag koste de seg på restauranten Serendipity 3 i New york. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Der koste det berømte firkløveret seg etter alt å dømme med et bedre måltid eller en overdådig banansplitt - muligens med unntak av Kim, som følger en streng diett og treningsplan for tiden.

North, som allerede er blitt et liten «fashionista», hadde på seg en leopardmønstret kjole, sykkelshorts - og ørsmå sko fra pappa Kanyes Yeezy-samarbeid med Adidas. Lillebror Saint var kledd i shorts og t-skjorte med militærmønster.

Saken fortsetter under bildet.

SUPERPAR: Kanye West og Kim Kardashian kom sammen på MTV VMAs i Madison Square Garden i New York søndag 28. august. Foto: Splash News
SUPERPAR: Kanye West og Kim Kardashian kom sammen på MTV VMAs i Madison Square Garden i New York søndag 28. august. Foto: Splash News Vis mer

Lekte uten mor og far

Det ble imidlertid ikke bare iskremspising på «Kimyes» yngste barn denne dagen. Mandag var Saint nemlig også på utflukt til Central Park, der han koste seg i det flotte sensommerværet.

Mamma og pappa var ikke å se, men guttungen virket mer enn fornøyd med å få selskap fra barnepiken sin - og en livvakt som holdt seg diskré i nærheten.

Lille Saint West så ut til å more seg kostelig sammen med barnepiken, og han krabbet rundt på pleddet som lå spredd utover gressplenen.

Saken fortsetter under bildene.

STJERNEBABY: Det var unektelig et litt pussig syn da den mørkkledde livvakten stod rolig og så på Saint West mens han lekte i Central Park.  Foto: Splash News
STJERNEBABY: Det var unektelig et litt pussig syn da den mørkkledde livvakten stod rolig og så på Saint West mens han lekte i Central Park. Foto: Splash News Vis mer

TRAVEL KRABAT: Det ni måneder gamle nurket både slappet av, lekte og krabbet rundt på pleddet sitt - unde roppsyn fra barnepiken. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
TRAVEL KRABAT: Det ni måneder gamle nurket både slappet av, lekte og krabbet rundt på pleddet sitt - unde roppsyn fra barnepiken. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

OPPTATT AV SKO: Saint West brydde seg tilsynelatende mer om skoene enn lekene sine under utflukten i parken. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
OPPTATT AV SKO: Saint West brydde seg tilsynelatende mer om skoene enn lekene sine under utflukten i parken. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Flere leker var med på utflukten i parken, men han virket mest opptatt av joggeskoene sine som han betraktet og luktet på. Kanskje Saint har arvet interessen til faren sin, som altså har designet mange skopar i samarbeid med Adidas.

Nylig var det storesøster North som viste interesse for fottøy. Da hun lånte de skyhøye, sølvfargede Balenciaga-støvlettene til mamma, delte Kim selvsagt et bilde av datteren på Instagram.

Didn't think it would happen this soon...my baby girl stealing my shoes. At least she has good taste #Balenciaga

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Saken fortsetter nedenfor.

Jetset-familie

Kim Kardashian og Kanye West, som giftet seg i et overdådig bryllup i 2014, lar ikke tilværelsen som småbarnsforeldre hindre dem i å reise land og strand rundt.

Tidligere i år var Kardashian-familien på besøk på Cuba, i forbindelse med innspillingen av realityserien «Keeping Up With the Kardashians».

Den gang var også North og Saint med på turen. Dette var for øvrig en av de aller første gangene Saint ble fotografert ute i offentligheten.

Da Kim nylig var på ferie i Mexico, der hun koste seg med venner på den private luksusresorten Casa Amara i Punta Mita, var begge barna med. TV-stjernen sørget for å vise frem resultatene av sitt strenge treningsregime ved flere anledninger, i tillegg til å leke med sine to øyenstener.

Får foreldre-kritikk

Selv om de to barna til Kim og Kanye utvilsomt sjarmerer de fleste, er stjerneparet også blitt anklaget for å kynisk utnytte dem. Duoen skal også ha svært høye forventninger til North, noe som gjør at treåringen ofte er trøtt og irritert.

I slutten av juli tok Kim med sønnen på utflukt under innspillingen av familiens TV-serie.

Den gang mente flere av Daily Mails lesere at dette var et PR-stunt fra tobarnsmorens side, og et forsøk på å øke seertallene til reality-serien.

Se video av Kim Kardashian som glemmer North på hotellet under moteuken i Paris i 2014:

Og da en utålmodig North West lagde en scene under pappas Yeezy-visning på moteuken i New York i februar 2015, var det flere som reagerte.

- Stakkars lille venn!! Hun er utslitt, med poser under øynene, men dumme mamma og pappa tror hun er et motetilbehør, skrev en av Daily Mails lesere til avisens omtale av saken.

Saken fortsetter under bildet.

IKKE HELT BLID: Kanye West avbildet med datteren North på armen ute i New York i februar. Paret er blitt kritisert for å drive datteren sin for hardt.  Foto: Splash News
IKKE HELT BLID: Kanye West avbildet med datteren North på armen ute i New York i februar. Paret er blitt kritisert for å drive datteren sin for hardt. Foto: Splash News Vis mer

På omtrent samme tid hadde Kanye West med seg datteren i musikkvideoen til «Only One».

Mens mange lot seg sjarmere av den søte videoen, var særlig The Daily Beast svært skeptisk til Wests sjarmoffensiv.

- Å bruke klipp av Kanye som henger med North West i videoen er et ypperlig virkemiddel for å gjøre rapperen mer menneskelig. Men, på den annen side, Kanye bruker datteren som et verktøy i karrieren sin, skrev nettstedet den gang.

Og da Kim Kardashian klippet bort datteren fra en «selfie» noen måneder tidligere, lot enkelte fans seg fyre opp - og kalte tobarnsmoren for selvopptatt.

LES OGSÅ: - Jeg fryktet for livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer