Kim Kardashian West:

Saint West innlagt på sykehus

Den lille gutten har pådratt seg lungebetennelse.

LUNGEBETENNELSE: Kim Kardashians to år gamle sønn, Saint West ble innlagt på sykehus med lungebetennelse. Foto: Splash News
LUNGEBETENNELSE: Kim Kardashians to år gamle sønn, Saint West ble innlagt på sykehus med lungebetennelse. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kardashian/Jenner-Familien har de siste månedene fått mye oppmerksomhet, etter at flere familiemedlemmer skal vente barn.

Kim Kardashian (37) er en av søstrene som har bekreftet at hun venter sitt tredje barn via surrogati.

Men i romjulen ble stjernens to år gamle sønn, Saint, fraktet til sykehus etter å ha pådratt seg lungebetennelse. Ifølge TMZ ble han torsdag lagt inn på et sykehus i Los Angeles, og både Kim og hans far, Kanye West, skal ha fulgt sønnen.

Den lille gutten skal ifølge nettstedet ha fått reist hjem søndag, og kilder har uttalt at toåringen er i bedre form.

Saint West innlagt på sykehus

Kanye West ble på sin side fraktet til sykehus i november 2016, og avlyste resten av turneen ukene som fulgte.

Han ble i ettertid skrevet ut av sykehuset etter utmattelsesbehandling.

Surrogatiavgjørelsen

Det var etter måneder med spekulasjoner, at Kim i september bekreftet at hun og Kanye venter sitt tredje barn sammen.

Kardashian åpnet opp om svangerskapskomplikasjoner allerede etter sitt første graviditet, da hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Reality-profilen har såkalt forliggende morkake, som ifølge Norsk Helseinformatikker en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora - altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin, ifølge nettstedet.

- Du vet aldri om du har det samme problemet, som kan være enda verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det kan oppstå situasjoner der en blødende morkake kan bety liv og død, lød beskjeden fra Kardashians lege i en nylig episode av familiens velkjente realityprogram, gjengitt av People.

TREBARNSMOR: Kim har sønnen Saint og datteren North (4) sammen med ektemannen. Paret venter sitt tredje barn sammen. Foto: Splash News
TREBARNSMOR: Kim har sønnen Saint og datteren North (4) sammen med ektemannen. Paret venter sitt tredje barn sammen. Foto: Splash News Vis mer

Kardashians tredje barn er ventet å komme til verden over nyttår. Surrogati er ikke uvanlig i USA, der metoden tillates i alle former. Her hjemme er surrogati derimot forbudt, noe som har sørget for en rekke debatter gjennom årene.

Til tross for at Kim tidligere har gitt uttrykk for at hun synes det er «helt forferdelig» å være gravid, erkjente hun i høst at surrogat-avgjørelsen var enda vanskeligere å svelge.

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, meddelte Kim overfor kjendisnettstedet Entertainment Tonight.

Det er spesielt mangelen på kontroll, basert på det faktum at babyen faktisk ikke vokser inni hennes egen mage, som plager realitydronningen.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer fram barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp, fortalte hun til nettstedet.

Da 37-åringen gikk inn for å benytte surrogati, så hun ikke for seg at prosessen skulle gi følelsesmessige konsekvenser.

LES OGSÅ: ​Jessica Alba fikk en sønn i nyttårsgave

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer