Bjarne Brøndbo:

- Særdeles skuffet

D.D.E.-stjernen med ubehagelig opplevelse på flyplassen.

MISFORNØYD: Bjarne Brøndbo retter sterk kritikk mot Namsos lufthavn. Foto: Morten Eik / Se og Hør
MISFORNØYD: Bjarne Brøndbo retter sterk kritikk mot Namsos lufthavn. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo (59) delte tirsdag en meningskommentar i lokalavisen Namdalsavisa.

Trønderrockeren er nemlig bosatt i Namsos, to-tre timer nord for Trondheim, og benytter derfor ofte den lokale flyplassen Namsos lufthavn når han er ute og reiser - noe han ifølge kommentaren er ganske ofte.

D.D.E.: Bjarne Brøndbo (midten) sammen med resten av gutta i bandet. F.v.: Daniel Viken, Bård Jørgen Iversen, Eivind Berre, Eskil Brøndbo og Arnt Egil Rånes. Foto: Morten Eik / Se og Hør
D.D.E.: Bjarne Brøndbo (midten) sammen med resten av gutta i bandet. F.v.: Daniel Viken, Bård Jørgen Iversen, Eivind Berre, Eskil Brøndbo og Arnt Egil Rånes. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Nylig opplevde han derimot noe han beskriver som særdeles ubehagelig da han skulle ut på tur.

«Som en av dem som virkelig benytter flyplassen langt over gjennomsnittet, ble jeg veldig overrasket da jeg opplevde å få kjeft for å være ett minutt for sen til innsjekk», forklarer Brøndbo.

Du har kanskje fått med deg den virale «crazy plane lady»-videoen, som gikk sin seiersgang på internett. Nå har en som hevder å være kvinnen i videoen tatt til orde i en ny video, denne gang delt på hennes premisser. Video: Tiktok/X. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

Ifølge Widerøes hjemmesider, som er flyselskapet som opererer på Namsos lufthavn, er fristen for å sjekke inn minimum 30 minutter før avgang.

59-åringen forteller at han bor bare to minutter unna flyplassen og at det derfor kan være vanskelig å beregne nøyaktig tid. Ifølge ham var det ikke kø på flyplassen da han skulle reise.

«Jeg tror ikke kommentaren om at 'nå har vi egentlig stengt innsjekken' hadde kommet om at jeg ikke var Bjarne Brøndbo. Janteloven lever også på flyplassen», mener D.D.E.-vokalisten.

Videre forteller han at han nå, på bakgrunn av hendelsen, vurderer å heller kjøre til Værnes lufthavn på Stjørdal, de drøye to timene det tar, i stedet for å benytte seg av lokalflyplassen.

Denne videoen har gått viralt på sosiale medier etter at en influenser havner i en konfrontasjon på et American Airlines fly. Reporter: Mia Engenes Bratlie. Video: Twitter Vis mer

«Jeg opplevde hele situasjonen som særdeles ubehagelig. Hva var poenget med å gjøre et nummer av at jeg var ett minutt for sen? Synes heller flyplassen i Namsos skal ta vare på og strekke seg litt for sine faste og hyppige brukere. Denne opplevelsen kan få meg til heller å kjøre til Værnes når jeg tre ganger i uken skal ut å reise. Særdeles skuffet».

Lufthavnsjef på Namsos flyplass, Geir Tore Buvarp, forteller følgende overfor Se og Hør.

- Vi prøver å legge forholdene til rette, og vi forskjellsbehandler nok ikke de reisende. Vi er veldig glad for at folk benytter flyplassen.

Widerøe benekter også at det forskjellsbehandles på flyplassen.

«Det kan av noen kanskje oppleves urettferdig eller ubehagelig når de nok en gang blir informert om at fristen for innsjekk er forbi, men de skal vite at det er for den enkeltes og øvrige medpassasjerers gevinst at vi opprettholder nettopp disse fristene. Igjen, denne påminnelsen gir vi alle som ankommer flyplassen for sent», skriver kommunikasjonssjef Catharina Solli i en e-post til VG.

LES OGSÅ: Privatflyrefs: - Ikke bra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer