Saera Khan fant søsteren - leter etter kjæreste

- Drømmemannen skal være barsk og sexy, sier den profilerte AP-politikeren til Seoghør.no.

PÅ LETING: Saera Khan og søsteren Laila dro til Bangladesh for å finne røttene sine – sammen med Noman Mubashir. Foto: NRK
PÅ LETING: Saera Khan og søsteren Laila dro til Bangladesh for å finne røttene sine – sammen med Noman Mubashir. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den profilerte AP-politikeren Saera Khan (33) er aktuell i NRKs «Hva har du i bagasjen». Hun takker familien for støtten etter spåkone-skandalen, men savner en kjæreste

I 17 år levde Saera Khan uvitende om at hun hadde to halvsøsken. Men da faren ble veldig syk, kalte han inn datteren for å fortelle henne hemmeligheten.

- Pappa lå i sengen. Han så ikke bra ut og alle trodde han skulle dø. Han tok meg i hånden, så meg i øynene og sa: «Saera, du har en bror og en søster! De bor på Hadeland. Jeg har vært gift før. Broren din heter Rune og søsteren din heter Laila. Hun er født på nyttårsaften».


- Betroelsen kom som lyn fra klar himmel, forteller Saera som fikk i oppdrag å finne sine halvsøsken. Faren hadde mistet kontakt med sin tidligere familie da Saera var ett år gammel.

- Jeg ble fryktelig nysgjerrig og ringte rundt til alle som hette Laila på Hadeland. Hvordan ser hun ut? Hva driver hun med? Er hun gift og har barn? Spørsmålene raste rundt i hodet mitt.
Til slutt fant jeg henne. Og etter noen måneder møttes vi, forteller Saera.

Etter flere samtaler fikk hun også arrangert et møte mellom faren som var på bedringens vei - og Laila.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- Det ble starten på et nytt liv for oss. Det var fantastisk å få ei storesøster og en barsk storebror som både er jeger og snekker, forteller den profilerte AP-politikeren som har to yngre brødre fra før.

- Vi snakket lenge om å dra til Asia for å oppsøke røttene våre. Dessverre rakk vi det ikke før pappa døde for to år siden, forteller Saera. Men nå har hun og søsteren vært i Bangladesh – sammen med Noman Mubasir i NRK.


- Laila og jeg er kommet svært nær hverandre de siste årene. Spesielt etter at jeg fikk være toastmaster i bryllupet hennes. Da hun ble mamma var jeg nesten vel så opprømt som henne selv. Nå er jeg tante til to fantastiske barn, Sol Emilie (6) og Kolbjørn (8) som jeg forguder og passer så ofte jeg kan. Og sa finner vi på mye gøy sammen.

- En dag besøker vi teknisk museum eller flaskemuseet, en annen dag drar vi i Tøyenbadet for å svømme. Når vi er hjemme setter vi på arabisk musikk, spiser potetskruer og legger puslespill, ser på TV eller leser bøker, sier Saera som innrømmer at hun smelter når niesen kommer med spontane utbrudd som: «Du er så snill, tante.» og «Du ligner jo på Pocahontas, tante».

- Det er mye bedre å få komplimenter fra en ærlig og oppriktig femåring enn slibrige tilnærminger fra menn man møter ute på byen og byr deg en drink! understreker Saera.

- Tantebarna mine gir meg energi og livsgnist. De betyr uendelig mye for meg. Det er både interessant og moro å se utviklingen deres. Og jeg prøver å få tid til å være barnevakt for dem så ofte jeg kan. Vi tuller og tøyser og har det fantastisk morsomt sammen.


Saera legger ikke skjul på at familien har betydd mye for henne. Spesielt i den tøffe tiden etter avsløringene i 2008 - om at hun hadde brukt en formue på å ringe spåkoner.

- Det var forferdelig dumt og jeg vet ikke om jeg noen gang kan tilgi meg selv. Men jeg har lært mye og nå føler jeg at har jeg lagt saken bak meg, sier Saera.

- Savner du en mann? Du har jo vært singel i mange år …


- Selvfølgelig skulle jeg gjerne hatt en å dele alt med. Jeg savner et stabilt og godt kjærlighetsliv. Men man må vel kysse en del frosker før man finner prinsen, ler Saera som innrømmer at hun liker modne og selvstendige menn.

- Hvordan skal drømmemannen din være?

- Han må være solid, maskulin barsk, spontan, eventyrlysten - og selvfølgelig sexy. Dessuten må han være trygg på seg selv og kunne være der både i medgang og motgang. Han må være glad i å trene, glad i naturen og ikke minst morsom, men uansett må han godkjennes av søsteren min. Og hun er veldig streng, ler Saera Khan.

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Saera Khan trengte profesjonell hjelp for å komme over bråket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer