Sacha Baron Cohen overrasket i underbuksa på den røde løperen

Stjernen bak «Borat» og «Ali G» klarte ikke å dy seg da hans nye film hadde premiere.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Sacha Baron Cohen (44), som blant annet er kjent for sine rollefigurer «Borat», «Ali G» og «Bruno», sjokkerer stadig med sine sprø påfunn.

Og han gjorde ikke noe unntak på London-premieren til sin nyeste film «Grimsby» mandag.

Moromannen stilte nemlig på den røde løperen i underbuksa med sandaler, en skitten pologenser og solbriller. For å toppe det hele hadde han en raff og bustete sveis og skinnskjegg. 

Se video øverst i saken!

Kona Isla Fisher (40) stilte i motsetning til Sacha i designerantrekk  på den røde løperen.

Hun har selv en stor rolle i den snart aktuelle filmen, som har kinopremiere i Norge 26. februar.

Saken fortsetter under bildet. 

STØTTET: Skuespillerens kone Isla Fisher var også på plass på den røde løperen, og så ikke ut til å bry seg om ektemannens stunt.  Foto: Ap
STØTTET: Skuespillerens kone Isla Fisher var også på plass på den røde løperen, og så ikke ut til å bry seg om ektemannens stunt. Foto: Ap Vis mer

Filmen «Grimsby» handler om nibarnspappaen og fotballhooliganen Nobby Grimsby som ender opp som spion. Han ender opp med å måtte rømme med sin hemmelige agent-bror, spilt av Mark Strong (52).

Cohens kone Isla spiller rollen som Margaret, en rollefigur Nobby jobber tett med, ifølge Daily Mail. 

Saken fortsetter nedenfor.

ARTIG FYR: Sacha poserte foran kameraene i sin rollefigur Nobby Grimsby. Her sammen med fem vakre supermodeller.  Foto: Zuma Press
ARTIG FYR: Sacha poserte foran kameraene i sin rollefigur Nobby Grimsby. Her sammen med fem vakre supermodeller. Foto: Zuma Press Vis mer

Helte aske på reporter 

Det er ikke første gang Sacha går inn i sine kreative karakterer på den røde løperen. Under Oscar-utdelingen i 2012 dukket 44-åringen opp utkledd som karakteren fra filmen «The Dictator».

Som forventet planla Cohen et stunt, og den som fikk merke det på kroppen var reporteren Ryan Seacrest (41) som intervjuet Sacha på vei inn i salen.

Cohen bar på en krukke, som han hevdet inneholdt asken til Nord Koreas avdøde leder Kim Jong-il, og da han møtte Seacrest tømte han likegodt asken utover reporterens smoking.

Saken fortsetter under bildet. 

SJOKKSTUNT: Sacha Baron Cohen hadde med seg en krukke med aske under Oscar-utdelingen i 2012. Like etter dette bildet helte han den utover smokingen til Ryan Seacrest.  Foto: Afp
SJOKKSTUNT: Sacha Baron Cohen hadde med seg en krukke med aske under Oscar-utdelingen i 2012. Like etter dette bildet helte han den utover smokingen til Ryan Seacrest. Foto: Afp Vis mer

Dyttet 87-åring av scenen

Året etter, under BAFTA-prisutdelingen i 2013, fikk publikum i salen fullstendig bakoversveis da han dyttet Grace (87) i rullestol av scenen.

Gjestene i salen fikk sjokk og flere løp frem for å hjelpe det som så ut som den hjelpeløse damen som falt med ansiktet først i gulvet da Cohen dyttet rullestolen av scenekanten.

Men det som så ut som en dramatisk ulykke eller en ond skøyerstrek var et godt planlagt stunt fra den britiske komikeren.

Se video fra det oppsiktsvekkende scenestuntet her:

LES OGSÅ: - Endelig er munnkurven borte