Så venninnens sexfilm i skjul

- Alle vil jo se den.

UBEHAGELIG OPPLEVELSE: Tulisa Contostavlos opplevde marerittet da en privat sexfilm med henne og eks-kjæresten havnet på internett. Foto: Stella Pictures
UBEHAGELIG OPPLEVELSE: Tulisa Contostavlos opplevde marerittet da en privat sexfilm med henne og eks-kjæresten havnet på internett. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske artisten og «X Factor»-dommeren Tulisa Contostavlos (23) har vært en av Storbritannias mest omtalte kvinner etter at en privat sexvideo med henne og eks-kjæresten Justin Edwards tidligere i år ble lekket på internett.

Videoen har spredd seg som ild i tørt gress etter at den ble kjent, men ingen av Tulisas kjendisvenner har innrømmet å ha sett den - før nå.

Amanda Holden (41) - som er dommer i TV-showet «Britain's Got Talent» - innrømmet torsdag på talkshowet «Alan Carr: Chatty Man» at hun hadde sett klippet, hvor Tulisa har oralsex med sin eks-kjæreste.

- Det er forferdelig å innrømme det, men alle vil jo se den. Det var henne, sier Holden, ifølge Daily Mail.

Holden avslørte også at hun hadde fått tilgang til filmklippet etter å ha fått tilsendt en lenke i en e-post fra en annen kjendiskvinne - artisten og «Britain's Got Talent»-kollegaen Alesha Dixon (33).

- Alesha sendte meg lenken, sier hun i intervjuet.

Tulisa - som tidligere denne uken kunne feire at hun er blitt kåret til «Verdens mest sexy kvinne» av det britiske herrebladet FHM - har flere ganger fortalt om den tunge tiden etter at sexfilmen ble spredd over hele verden.

- Jeg fikk vite om det rett før vi startet innspillingen av «X Factor». Så hver dag under innspillingen var jeg vettskremt, fordi jeg ikke ville at noe sånt skulle være tilgjengelig der ute, sa Tulisa da hun var gjest i det samme programmet forrige uke, ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vant skjønnhetskåring etter sexfilm-skandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer