Så vennen ble knivstukket i magen

Alvorlig skadd etter masseslagsmål på pub i Thailand.

SKUESPILLERSTJERNE: Renner er aktuell i den siste Mission Impossible-filmen. Dette bildet er hentet fra filmen The Town. Foto: Stella Pictures
SKUESPILLERSTJERNE: Renner er aktuell i den siste Mission Impossible-filmen. Dette bildet er hentet fra filmen The Town. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Jeremy Renner (40), aktuell med filmen «Mission Impossible - Ghost Protocol», ble vitne til en blodig drama da han var sammen med venner på en pub i Phuket i Thailand tidlig tirsdag morgen.

Renner var sammen med sin manager, Vorasit Issara, da Issara mistet et glass på gulvet. Det var da det hele brøt løs.

Phuket Gazette skriver ifølge People.com at seks menn fra personalet gikk til angrep på Issara. En knivstakk ham i magen, mens en gikk løs på nakken hans med en roterende øks.

Det lokale politiet har nå arrestert de seks mennene, som er siktet for drapsforsøk. Issara forblir på sykehuset med alvorlige skader i mage og nakke.

Ifølge Renners talsperson skal skuespilleren ha kommet uskadd fra det hele. Han forlot puben underveis i slagsmålet, og er nå i Manila for å spille inn scener til den kommende filmen «The Bourne Legacy».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Er dette hennes nye flamme?