Så utroskapen under bryllupet

Realitystjernen Kim Kardashian snek seg stadig vekk fra seremonien.

<strong>NYTT PAR:</strong> Nyiig viste Kanye West og Kim Kardashian sin kjærlighet for verden, men paret skal ha blitt sammen da Kim var gift med Kris.  Foto: All Over Press
NYTT PAR: Nyiig viste Kanye West og Kim Kardashian sin kjærlighet for verden, men paret skal ha blitt sammen da Kim var gift med Kris. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (31) var gift med basketballspilleren Kris Humphries i kun 72 dager, og ifølge Humphries gikk det nedover allerede på det som skulle vært den lykkeligste dagen i deres liv.

Ifølge TMZ har Kris avslørt konens mystiske aktiviteter for eks-kjæresten Mya Sinanaj.

«Han visste Kim holdt på med Kanye West og derfor var han mystisk fraværende fra det store bryllupet» skriver nettsiden.

Rapperen skal ha blitt referert til som en gammel familievenn, og Humphries synes det var rart at han ikke var invitert i bryllupet. Han følte seg lurt og skal ha blitt fra seg da han hørte at Kim og Kanye var blitt sammen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette antrekket vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer