DOMMERENE I EKSTASE: Dommerene var strålende fornøyd etter Shackles og Chands opptredener. Foto: X Factor
DOMMERENE I EKSTASE: Dommerene var strålende fornøyd etter Shackles og Chands opptredener. Foto: X FactorVis mer

- Så utrolig fett!

"X Factor"-finalistene imponerte dommerene i tre forrykende finalenumre.

SEHER.NO: Chand Torsviks største ønske er å berøre andre mennsker, om ikke annet imponerte han vertfall dommerene etter tre forrykende finalenumre!

- Fy søren så utrolig fett det var, Chand. Det har vært helt rått å se deg i hele dag. Du har gjort to av dine egne låter, de er begge hits. Dette gjør deg til en ekte artist, og om du vinner her i dag, så unner jeg deg det, var Peter Peters tilbakemelding ifølge TV2.no.

Også Mira var godt fornøyd.

- Utrolig rocka start, så tok du det ned med låta di. Et dynamisk show og en pangavslutning med min favoritt, Månemannen.

Hun avslører at hun heller ikke er i tvil om hvem hun kommer til å heie på i finalen.

Men selv om Mira ga Chand gode tilbakemeldinger, er det nok Shackles som ligger hennes hjerte nærmest.

- Jeg har stor tro på Chand, men kommer til å heie på jentene mine i kveld. Det har vært en utrolig reise å være mentor for dem, og en veldig lærerik tid, sa Mira til Seher.no tidligere i dag. 

Senere ikveld blir vinneren av årets "X Factor" kåret, og det ligger ann til å bli en nervepirrende duell mellom Chand Torsvik og jentegruppa Shackles.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De fortjener å vinne