- Så ut som kjolen hadde revnet

Kelly Books dristige kjolen blir heftig debattert.

DRISTIG: Kelly Brook valgte en svært dristig kjole med dyp utringning da hun ankom en motevisning mandag kveld.  Foto: All Over Press
DRISTIG: Kelly Brook valgte en svært dristig kjole med dyp utringning da hun ankom en motevisning mandag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske modellen Kelly Book (32) tok pusten fra de fremmøtte på designeren Giles Deacons moteshow mandag kveld.

Skjønnheten er selv vant til å gå på catwalken, men satt i salen under moteshowet. Brook hadde valgt en 1950-talls inspirert sort kjole med en særdeles dristig utringning.

Den britiske tabloidavisen Daily Mail gikk langt i å beskrive den frekke kjolen. 

«Kelly Book stjal all oppmerksomhet i en enkel, men fristende kreasjon denne kvelden. Den britiske skjønnheten slet med å holde kurvene på plass i en knelang kjole med dyp utringning som gikk så langt sør at det så ut som den hadde revnet»

Brook viser gjerne frem sine sexy former, og lanserte nylig sin egen undertøyskolleksjon – spesielt designet for kvinner med kurver.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Viser undertøyet på vakreste vis  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer