TVILLINGMAMMA: Carey ble mor til tvillingene Moroccan og Monroe i fjor. Graviditeten var vanskelig. Foto: All Over Press
TVILLINGMAMMA: Carey ble mor til tvillingene Moroccan og Monroe i fjor. Graviditeten var vanskelig. Foto: All Over Press Vis mer

- Så ut som jeg hadde lagt på meg 4000 kg

Mariah Carey synes synd på folk som må ned i vekt.

Publisert
SEOGHØR.NO: I april i fjor fødte sangstjernen Mariah Carey (42) tvillingene Monroe og Moroccan. Etter ett år er Carey tilbake i superform, men avslører i et nytt intervju at det å være gravid var det verste hun har gått gjennom.

- Graviditeten var sannsynligvis det beste, men samtidig det verste jeg har gått gjennom, sier hun i maiutgaven av bladet Shape, ifølge Daily Mail.

Carey forklarer at det var beinhardt å miste babyvekten etter at tvillingene kom til verden.

- Jeg la på meg 32 kilo, men hvis du ser på bildene av meg som gravid, ser det ut som det var nærmere 4000 kilo. Jeg har mye empati overfor mennesker som må gå ned mye i vekt.

42-åringen var usikker på om hun noen gang ville få tilbake sin veltrente kropp igjen.

- Jeg vet hva de som må ned i vekt går gjennom. Jeg husker at jeg tenkte: «Jeg kommer aldri til å se ut eller føle meg som den samme igjen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tilbake på scenen etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer