FIKK DRØMMEMÅLTID: En skrubbsulten Lina Iversen langer innpå fire retter, når hun i søndagens utgave av "Robinsonekspedisjonen" får mulighet til å dra på restaurant og spa. Foto: TV3
FIKK DRØMMEMÅLTID: En skrubbsulten Lina Iversen langer innpå fire retter, når hun i søndagens utgave av "Robinsonekspedisjonen" får mulighet til å dra på restaurant og spa. Foto: TV3Vis mer

- Så ut som en 90-årig anorektiker

Robinson-Lina fikk sjokk da hun oppdaget den nakne sannhet.

 Se sniktitt fra søndagens Robinsonepisode nederst i artikkelen!
 
SEHER.NO: Etter flere uker med sultediett i stekende hete på Robinson-øya, har kiloene rast av deltakerne.

Men Lina Iversen og Christian Flotvik var de ikke klar over hvor magre de var, før de vant en mulighet til å se selv i speilet.

- Jeg så ut som en 90-årig anorektiker. Jeg hadde mistet alt av former, og håret mitt var en eneste stor "dread"-knute, sier hun til Seher.no.

Lettelsen var derfor stor da duoen fikk vite at de i tillegg til å spise seg stappmette på restaurant, skulle få massasje, samt anledning til å stelle seg på badet - noe som også blir vist på TV.

Lina innrømmer at hun syntes det var litt ubehagelig å filmet i dusjen, men frykter ikke gjensynet med sin nakne kropp på TV.

- Jeg husker jeg syntes det var litt ubehagelig, men er ikke den sjenerte typen. Også tenkte jeg at Robinson er et familieprogram, så jeg stoler på at de ikke lager noe spekulaltivt ut av det.

Christian Flotvik ler nå han blir spurt om hva han synes om at hans nakne rumpe blir søndagsunderholdning på TV3.

- Dette hadde jeg faktisk glemt at de filmet, men jeg er forberedt på at det kan komme noen kommentarer fra venner og kjente på mandag, hehe. Jeg tror jeg skal be med meg alle kompisene mine på kino på søndag, så de ikke får sett det, spøker han.

Christian hevder han i likhet med Lina fikk sjokk da han så seg i speilet, og sammenligner kroppen sin etter Robinson med "fysikken til en 14 år gammel gutt".

Han hevder utsikten til et ordentlig måltid gjorde at han knapt enset kameraet på badet.

- Jeg tenkte bare på maten, selv om det selvfølgelig var godt med massasje og en dusj. Jeg gikk ned 17 kilo på øya, og tenkte på maten hele tiden. Jeg er ikke så flau av meg heller, så hadde det vært nødvendig for å få mat, hadde jeg latt dem filme meg forfra i dusjen også, spøker han.

I tillegg til spøkefulle kommentarer fra kamerater, har han bare en frykt for hva som skal vises på TV søndag.

- Jeg håper ikke folk synes rumpen min er for blek. Med TV-kameraer på øya hele tiden, så var det ikke så mange muligheter til å få sole seg på stumpen der nede, ler han.

"Robinsonekspedisjonen" ser du på TV3 søndager kl 20.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
LES OGSÅ: - Mamma ringte og kjeftet på meg

Se sniktitt fra søndagens "Robinson" her:

[obj:media:8175]