SNAKKET UT PÅ TV: Onsdag ga Jaimee Grubbs sitt første TV-intervju etter det ble kjent at hun var en av kvinnene som skal ha hatt et forhold til Woods. Foto: All Over Press
SNAKKET UT PÅ TV: Onsdag ga Jaimee Grubbs sitt første TV-intervju etter det ble kjent at hun var en av kvinnene som skal ha hatt et forhold til Woods. Foto: All Over PressVis mer

Sa unnskyld til Tigers kone

- Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg angrer...

SEHER.NO: Tiger Woods (33) bilkrasj for et par uker siden ble starten på skandalene for verdens beste golfspiller,som nå har rundt et dusin påståtte elskerinner å forholde seg til.

I forrige uke sto servitrisen Jaimee Grubbs (24) fram og hevdet at hun har hatt et forhold med golfstjernen. Den tidligere realitydeltageren er kun én av kvinnene som er blitt koblet opp til Tiger Woods, og nå går hun ut og beklager seg til idrettstjernens kone, Elin Nordegren.

- Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg angrer på å ha såret familien hennes, uttalte hun onsdag i et TV-intervju med Extra.


24-åringen legger ikke skjul på at hun hadde sterke følelser for golfesset, men vil ikke gå så langt som å si at hun elsket ham.

- Elske er et sterkt ord for meg å bruke. Jeg vil ikke nødvendigvis si at jeg ikke elsket ham. Men jeg kunne ikke... Jeg lot ikke meg selv gå så langt.

Grubbs hevder hun møtte Woods senest den 18. oktober, omtrent en måned før bilulykken som satte i gang alle utroskapsavsløringene.

I TV-intervjuet sier hun ifølge Extra at hun er usikker på om hun kunne hatt en framtid med sportskjendisen.


- Jeg kan ikke si at jeg ville gått tilbake til ham. Jeg ville definitivt hatt et forhold men ham enten det var som venner eller bare det å ha ham i livet mitt. Men det å gå tilbake til ham med de følelsene jeg hadde - jeg vet ikke om jeg kan utsette meg for det igjen.

24-åringen har tidligere hevdet at hun innledet forholdet med Woodi april 2007, og at paret skal ha hatt sex rundt 20 ganger.

Vi belønner gode kjendistips!Tipsosspåseher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 ellersendsms/mmsmedkodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: Det er ikke hennes første utro-skandale