LEGGER SEG FLAT: David Letterman beklager nå overfor kona.
LEGGER SEG FLAT: David Letterman beklager nå overfor kona.Vis mer

Sa unnskyld til kona

- Hun har blitt forferdelig såret over min oppførsel, fortalte en fremdeles svært åpenhjertig David Letterman tv-seerne mandag.

SEHER.NO: I kjølvannet av avsløringene rundt TV-verten David Lettermans (62) sex-affærer, går han først nå ut med en offentlig beklagelse overfor sin kone, Regina Lasko.

Letterman skal ha vært utro mot sin kone med flere kolleger, og tatt de med til et eget rom i "The Ed Sullivan Theater", der showet hans spilles inn.

- Hun har blitt forferdelig såret over min oppførsel, og når noe sånt skjer er det ditt eget ansvar, og man må forsøke å fikse det, sa Letterman under sin åpningsmonolog mandag kveld.
Og:

- På det stadiet er det kun to ting som kan skje: Enten så gjør man så godt man kan, og løser problemet, eller så klarer man det ikke. Så la meg si dere dette, folkens: Jeg har en stor jobb å gjøre.

Letterman fant for tre uker siden en pakke i bilen sin. Den inneholdt bevismateriale for utroskapen og et utpressingsbrev.

Talkshow-kongen fant likevel rom for litt humor rundt alt oppstyret som har skjedd den siste tiden.

- Han spøkte med at han elsket høstværet i New York, og hvor kjølig det er. Hvis det er kjølig her, kan du jo tenke deg hvor kjølig det er hjemme hos ham, sa en fra publikum, ifølge People.com.

Under Lettermans andre innspilling for kvelden, ønsket han velkommen på denne måten:

- God kveld mine damer og herrer. Er dere sikker på at dere ønsket å bli sett sammen med meg?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå står Lettermans kvinner frem