Sa unnskyld for utroskapen på direkten

- Jeg var ung og jeg var dum, sier Nick Cannon.

BA OM UNNSKYLDNING: Det ble slutt mellom Cannon og Christina Milian i 2005, etter at Cannon var utro. Dette bildet er fra 2003. Foto: All Over Press
BA OM UNNSKYLDNING: Det ble slutt mellom Cannon og Christina Milian i 2005, etter at Cannon var utro. Dette bildet er fra 2003. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mariah Careys (41) ektemann, Nick Cannon (31), har bedt om unnskyldning til ekskjæresten Christina Milian (30), etter at han var utro mot henne i 2005.

Cannon benyttet muligheten til å unnskylde i sitt eget radioprogram syv år etter bruddet.

- Hvis jeg ikke har sagt det tidligere, er jeg veldig lei for det. Unnskyld for alle tingene jeg gjorde. Vi var unge. Jeg var ung, jeg var dum, sa Cannon ifølge Contactmusic.com.

Men det virker ikke som om Milian har vært spesielt sint på Cannon den siste tiden. Hun sa til Cannon at hun gjerne skulle sendt sine lykkeønskninger til ham tidligere, etter at han i fjor ble tvillingpappa.

- Jeg har ventet på å støte på deg igjen. Jeg vil gratulere deg. Det har gått så lang tid og mange store ting har skjedd, så jeg er virkelig stolt av deg. Barna dine er vakre, sier hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fraktet til sykehus med nyresvikt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer