UFO: Jan Thomas Mørch Husby mener han så en UFO. Han har også opplevd å sveve over bakken. Foto: Anders Myhren/Seher.no
UFO: Jan Thomas Mørch Husby mener han så en UFO. Han har også opplevd å sveve over bakken. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Så UFO i Arizona

Norske kjendiser avslører sine erfaringer med det overnaturlige...

Publisert
SEHER.NO:  I det siste har bøker om alternativ behandling, og arrangementer for klarsynte solgt for millioner av kroner, melder Dagbladet. Det ser at til at flere og flere er åpne for at det finnes mer mellom himmel og jord, enn det som er klart for det blotte øyet.

Jan Thomas Mørch Husby (43) er en av dem som har kontakt med den spirituelle siden av seg selv. En gang, under en spitituell seanse på Mykonos, hevder Jan at han begynte å sveve. Han har også sett en UFO i Arizona.

- Det var en enorm tallerkenlignende sak - sånn som du ser på film - over oss, med et voldsomt kraftig lys i midten, sier han til Dagbladet.

Skuespilleren Ane Dahl Torp tror på sin side på spøkelser.

- Jeg mener bestemt at jeg en gang så et spøkelse i den blokka der vi bodde på Østerås. Jeg våknet en natt, og syntes jeg så en liten skygge med krom rygg i gangen. Jeg tror fortsatt det var et spøkelse, sa Torp til Aftenposten i 2003.

Mia Gundersen, avslører at hun har kontakt med sin døde mor.

Ettersom industrien rundt alternative behandlingsmetoder og temaet åndelighet har eksplodert, er det flere som har gjort seg rike på bøker og arrangementer. Mediet Lisa Williams har tjent 1,7 millioner kroner på sitt show - og det kun iløpet av et noen høstdager i Oslo.

Joralf «Snåsamannen» Gjerstad, selger også godt. Hans siste bok, «Den Gode Kraften», har toppet de norske salgslistene i flere uker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Ei i slekta mi ble brent som heks
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer