- Så tynn at det er vondt å se på

Sylslanke Kate Bosworth vakte oppsikt på filmpremiere.

SVÆRT SLANK: DailyMail mener at Kate Bosworth er blitt så tynn at det var vondt å se på da hun dukket opp på «Black Rock»-premieren i Hollywood onsdag. - Hun hadde et skrøpelig utseende, skriver tabloidavisen.  Foto: All Over Press
SVÆRT SLANK: DailyMail mener at Kate Bosworth er blitt så tynn at det var vondt å se på da hun dukket opp på «Black Rock»-premieren i Hollywood onsdag. - Hun hadde et skrøpelig utseende, skriver tabloidavisen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under premieren på Kate Bosworths (30) nye skrekkfilm «Black Rock» i Hollywood onsdag, var det visst ikke bare filmen som fikk publikum til å sperre øynene opp.

Bosworth, som strålte av forelskelse sammen med forloveden Michael Polish (42) på Coachella-festivalen i april, var nemlig en skygge av seg selv på filmpremieren.

Ifølge DailyMail har den alltid slanke stjernen nå blitt skremmde tynn, og tabloidavisen sparte ikke på adjektivene i beskrivelsen av bildene av Bosworth.

«Hun er så tynn at det er vondt å se på» og «hun hadde et skrøpelig utseende», var blant uttrykkene Daily Mail brukte om «Straw Dogs»-stjernen.

Bosworth, som er kjent for sin sikre stilsans, var kledd i et knekort silkeskjørt med høyt liv, sølvfargede stilletthæler og en perlebesatt, ermeløs topp med åpen rygg.

Kombinert med oppsatt hår, korallfargede lepper og en matchende clutch-veske gjorde «Superman Returns»-skjønnheten en stilig figur. Men den britiske avisen mener at antrekket bare understreket hvor sylslank Bosworth er blitt.

«30-åringen viste frem sin beinete rygg i en liten topp og sine ekstremt tynne bein», lød dommen fra avisen.

Også tidligere har Kate Bosworth vakt oppsikt med sin tynne figur. Etter bruddet med Orlando Bloom (36) i 2006 skal blondinen ha gått kraftig ned i vekt. I 2007 gikk hun opp noen kledelige kilo, men de siste årene har Hollywood-stjernen holdt seg svært så slank.

Synes du at Kate Bosworth har blitt for tynn? Se flere bilder av stjernen i bildekarusellen nedenfor!

LES OGSÅ: - Vi blir lett litt «starstruck»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer