Jessica Biel og Justin Timberlake:

- Så søtt og uventet

Hollywood-stjernen mimrer tilbake til det helt spesielle øyeblikket.

LYKKELIG GIFT: Jessica Biel og Justin Timberlake har vært sammen i 15 år. Foto: Instagram/@jessicabiel
LYKKELIG GIFT: Jessica Biel og Justin Timberlake har vært sammen i 15 år. Foto: Instagram/@jessicabiel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2007 har Jessica Biel (40) og Justin Timberlake (41) vært kjærester. Stjerneduoen giftet seg i Italia i 2012 og har i etterkant fått barna Silas (7) og Phineas (1 1/2) sammen.

Tatt på sengen

I oktober feirer duoen ti år som ektepar og nå letter tobarnsmoren på sløret om hvordan popstjernens «overraskende og morsomme» frieri fant sted.

- Det var så søtt og uventet. Jeg hadde ingen anelse om at det kom til å skje, forteller Biel når hun gjester «The Late Late Show with James Corden», ifølge Daily Mail.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Timberlake fridde til Biel i desember 2011 mens de var på skiferie i Montana i USA.

- Vi var kledd i snowboard-klær fra topp til tå. Luer, hansker, absolutt alt, minnes 40-åringen og legger til at de stod til livet i snøen.

- Plutselig går han ned på et kne og bare synker ned i snøen. Så ser han opp på meg og drar frem ringen. Det var vakkert, overraskende og morsomt, forteller hun, ifølge nettstedet.

Utroskapsrykter

Til tross for lykkelige tider i familien nå om dagen, så har ikke ekteskapet mellom duoen vært helt skånet for skandaler og kontroverser.

I november 2019 skapte Timberlake overskrifter da han ble observert mens han holdt hender med skuespillerkollegaen Alisha Wainwright (32) som han spiller mot i filmen «Palmer».

Paparazzibildene ble tatt da artisten og Wainwright, sammen med flere andre kollegaer, var ute og festet på en bar i New Orleans.

Utroskapsryktene begynte raskt å florere i den amerikanske tabloidpressen, og i desember samme år besluttet Timberlake å bryte tausheten en gang for alle.

I et innlegg på Instagram fortalte 41-åringen at han vanligvis holder seg unna rykter så godt det lar seg gjøre, men at han følte han var nødt til å ta til orde i denne saken av hensyn til familien.

«For noen uker siden mistet jeg en stor del av dømmekraften min, men la meg være tydelig - det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre», delte popstjernen.

Videre unnskyldte han seg også overfor kona.

«Jeg beklager til min fantastiske kone og familie for at de har måttet gå gjennom en så pinlig situasjon. Jeg er fokusert på å være den beste ektemannen og faren jeg kan. Det viste jeg ikke her. Jeg er utrolig stolt over å jobbe med «Palmer». Ser frem til å fortsette å lage denne filmen og er spent på at folk skal se den», avsluttet Timberlake.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

LES OGSÅ: Rebel Wilson røper kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer