Jessica Biel og Justin Timberlake:

- Så søtt og uventet

Hollywood-stjernen mimrer tilbake til det helt spesielle øyeblikket.

LYKKELIG GIFT: Jessica Biel og Justin Timberlake har vært sammen i 15 år. Foto: Instagram/@jessicabiel
LYKKELIG GIFT: Jessica Biel og Justin Timberlake har vært sammen i 15 år. Foto: Instagram/@jessicabiel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2007 har Jessica Biel (40) og Justin Timberlake (41) vært kjærester. Stjerneduoen giftet seg i Italia i 2012 og har i etterkant fått barna Silas (7) og Phineas (1 1/2) sammen.

Tatt på sengen

I oktober feirer duoen ti år som ektepar og nå letter tobarnsmoren på sløret om hvordan popstjernens «overraskende og morsomme» frieri fant sted.

- Det var så søtt og uventet. Jeg hadde ingen anelse om at det kom til å skje, forteller Biel når hun gjester «The Late Late Show with James Corden», ifølge Daily Mail.

Timberlake fridde til Biel i desember 2011 mens de var på skiferie i Montana i USA.

- Vi var kledd i snowboard-klær fra topp til tå. Luer, hansker, absolutt alt, minnes 40-åringen og legger til at de stod til livet i snøen.

- Plutselig går han ned på et kne og bare synker ned i snøen. Så ser han opp på meg og drar frem ringen. Det var vakkert, overraskende og morsomt, forteller hun, ifølge nettstedet.

Utroskapsrykter

Til tross for lykkelige tider i familien nå om dagen, så har ikke ekteskapet mellom duoen vært helt skånet for skandaler og kontroverser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.