<strong>FÅR VEKTKRITIKK:</strong> - Det var ett syn under festen som ingen bør prøve å kopiere: Renee Zellwegers utstikkende ryggrad, skriver Daily News. Foto: All Over Press
FÅR VEKTKRITIKK: - Det var ett syn under festen som ingen bør prøve å kopiere: Renee Zellwegers utstikkende ryggrad, skriver Daily News. Foto: All Over Press Vis mer

- Så skremmende tynn ut

Renee Zellwegers magre kropp tok fokuset bort fra gallakjolen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywoodstjernen Renee Zellweger (42) ble i 2001 kjent som den litt lubne Bridget Jones i filmen med samme navn. Skuespillerinnen la på seg 10 kilo for filmrollen, og la på seg 15 kilo til oppfølgerfilmen i 2004.

Men 42-åringen har slett ikke beholdt kiloene på kroppen, og er i dag en av de slankeste stjernene i Hollywood.

Det var også tydelig da hun ankom den årlige Met Costume Institute Gallaenen i New York denne uken, hvor hun var iført en glinsende Carolina Herrera-kjole med bar rygg.

- Det var ett syn under festen som ingen bør prøve å kopiere: Renee Zellwegers utstikkende ryggrad. Med hvert skritt hun tok, og hver positur hun gjorde, vistes de spisse skulderbladene. Hun så til og med skremmende tynn ut forfra, og spesielt tynn var underarmene, skriver Daily News.

Dette er imidlertid ikke første gang stjernen, som er kjent for sin forkjærlighet for trening, får kritikk for vekten.

Amerikanske medier har lenge kritisert 42-åringen for hennes syltynne figur, og hevder hun er et dårlig forbilde for unge filmfans. At hun angivelig skal ha nektet å legge på seg i forbindelse med den tredje «Bridget Jones»-filmen, har også skapt furore blant slanke-kritikere.

I fjor hevdet flere imidlertid at «Bridget Jones»-stjernen hadde sett seg lei alt vektmaset, og bestemt seg for å legge om livsstilen for å gå opp i vekt.

Nå spekulerer Daily News i om Zellweger kan ha vært nervøs for å møte ekskjæresten Bradley Cooper under mandagens fest. Paret gikk nemlig hver til sitt i mars, etter å ha vært sammen i omlag to år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Flyttet ut fra kjæresten med et smil  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer