Så sin døende bestemor

Angelina Jolie tok med sin lille baby Shiloh for å besøke sin syke mor.

VISTE BABYEN: Angelina viste frem Shiloh til sin syke mor, men har brutt all kontakt med sin far, Jon Voight. Foto: All Over Press
VISTE BABYEN: Angelina viste frem Shiloh til sin syke mor, men har brutt all kontakt med sin far, Jon Voight. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FIkk se barnebarnet!


Angelina Jolies mor, Marcheline (56), som har kreft, var for syk til å bli med til Namibia sammen med Brad Pitts foreldre da lille Shiloh ble født.


Derfor tok Angelina nylig med seg den lille til morens hjem i Beverly Hills.


- Angelina og moren har et nært forhold. Hun savnet datteren mye da hun var i Namibia, men hun var ikke frisk nok til å være med på reisen. Marcheline er avhengig av medisinsk hjelp hele døgnet og har ikke mye tid igjen, forteller Angelina Jolies pappa, Jon Voight (67).


Han og skuespillerens mor har vært skilt i flere år, og Angelina selv har ikke hatt kontakt med faren på lang tid. Det er ikke ventet at Angelina vil vise frem babyen til sin far. Hun har tidligere uttalt at hun har det bedre uten ham i livet sitt.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer