«Skal vi danse»:

- Så sexy

Kjendisene i «Skal vi danse» kjemper seg videre.

FØRST UT: Helene Spilling og Simon Nitsche fikk med seg Alexander Hetland lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2
FØRST UT: Helene Spilling og Simon Nitsche fikk med seg Alexander Hetland lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): Lørdag kveld kjemper de fem gjenværende parene i «Skal vi danse» om hver sin billett til kvartfinalen - hvor det bare er fire plasser.

For ett av parene betyr det altså at danseventyret ender i kveld.

Hylles

Før en av dem må forlate konkurransen skal deltakerne kjempe med nebb og klør. Først ut var Simon Nitsche og Helene Spilling, som i kveld hadde fått selskap av tidligere vinner Alexander Hetland.

- Det var så intenst, så sterkt. Jeg har ikke vært på mange boksearenaer i mitt liv, men jeg kjente den energien, sa dommer Trine Dehli Cleve.

- Jeg har aldri hatt lyst på juling, men sleng meg inn i bokseringen, sa Morten Hegseth, som også beskrev dansen som rå.

- Dette var så sexy, la han til.

Trioen fikk 30 poeng for sin dans.

SYKESTE: Skal vi danse går i veldig mange land, så vi har sjekket ut det sykeste som har skjedd fra hele verden. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen Vis mer

- Gøy

Øyvind «Vinni» Sauvik og Rikke Lund hadde i kveld fått med seg Victor Sotberg på laget. Etter dansen ble de hyllet med full jubel av salen.

- Det var gøy altså, sa Vinnie.

GA ALT: Victor Sotberg, Rikke Lund og Vinni. Foto: Espen Solli / TV 2
GA ALT: Victor Sotberg, Rikke Lund og Vinni. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Du er ganske gøyal type, du er litt laidback. Starta med dårligst poeng av alle som står her nå, men du er den som har hatt størst utvikling, sa dommer Merete Lingjærde.

Rikke og Vinni fikk 24 poeng.

AKTUELL: Øyvind «Vinni» Sauvik skal være med i årets «Skal vi danse», her avslører han hvorfor han sa ja. Video: Rød Løper Vis mer

Siri Avlesen-Østli og Tarjei Svalastog danset med tidligere vinner Adelén Rusillo Steen.

- Vi har veldig god kjemi, sa Siri etter dansen.

FULL JUBEL: Adelén, Tarjei og Siri. Foto: Espen Solli / TV 2
FULL JUBEL: Adelén, Tarjei og Siri. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Dette er noe av det beste jeg kunne ønske meg. Det er ikke tvil om at Adelén har gjort deg godt. Den beste chachaen jeg har sett denne sesongen, sa Merete Lingjærde.

De fikk 29 poeng.

IRRITERT: Når man trener så hardt og er så mye oppi hverandre som det Siri Avlesen-Østli og Tarjei, er det klart ikke stemningen er på topp hele tiden. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Denne uken hadde Magnus Moan og Ewa Trela med seg artist Raylee på dansen.

- Det har vært min desidert kuleste uke, sa Magnus etter dansen.

- Jeg blir så glad altså. Dette her var fryktelig, fryktelig gøy. De hoftebevegelsene var veldig gøy å se på. Det løftet, med to damer, sa Morten Hegseth.

TO DAMER: Magnus Moan fikk svinge seg med Raylee og Ewa. Foto: Espen Solli / TV 2
TO DAMER: Magnus Moan fikk svinge seg med Raylee og Ewa. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Hva skjer, Magnus!? Plutselig har du hofter, tilstedeværelse, glede og en fantastisk musikalitet. Du styrer disse to damene og du viser en enorm glede på dansegulvet. Tusen takk, sa Trine Dehli Cleve.

- Du var on fire, la Merete Lingjærde til.

Magnus Moan hentet hjem 30 poeng med sine dansepartnere i kveld.

Sist ut på parketten var Royane Harkati og Ole Thomas Hansen, som hadde med seg tidligere finalist og «Skam»-stjerne Cengiz Al.

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: «Skal vi danse»-partnerne Royane Harkati og Ole Thomas Hansen svarer på romanseryktene som har oppstått, og intervjuet tar en brå vending. Video: Rød Løper Vis mer

- Du er som en kameleon. Du er så interessant og så fascinerende og så god. Nå er du tilbake i ditt rette element, sa Morten Hegseth, og fortsatte:

- Du er litt mystisk, du flørter med kamera og du er skarp i bevegelsene.

Trine Dehli Cleve etterlyste på sin side litt mer paso doble i trioens dans.

De fikk 28 poeng.

SIST UT: Ole Thomas, Royane og Cengiz. Foto: Espen Solli / TV 2
SIST UT: Ole Thomas, Royane og Cengiz. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Etter at alle fem par hadde framført sine danser, møttes de alle til en felles runde på parketten, hvor de alle kunne kapre med seg noen ekstra poeng.

Royane og Ole Thomas tok med seg ett poeng videre fra denne runden. Tre poeng tok Simon og Helene med seg, mens Magnus og Ewa fikk fem ekstrapoeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer