Så Paradise-sexen med «svigermor»

- Vi sitter som en trio i sofaen og ser på sammen, sier «Paradise Hotel»-kjærestene.

SER PARADISE-SEXEN MED «SVIGERMOR»: - Moren min synes Thea er kjempesøt. Vi ser på «Paradise Hotel» sammen, sier Emil Løvstad om kjæresten han møtte i realityserien. Foto: Anders Myhren, Seher.no
SER PARADISE-SEXEN MED «SVIGERMOR»: - Moren min synes Thea er kjempesøt. Vi ser på «Paradise Hotel» sammen, sier Emil Løvstad om kjæresten han møtte i realityserien. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
 Se videointervjuet med Paradise-paret Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Et par måneder etter at de hadde sex foran TV-kameraene på «Paradise Hotel», avslørte Emil Løvstad (22) og Thea Bråten Christensen (20) tidligere denne måneden at de har funnet tonen også utenfor hotellet.

Paret - som avslørte nyheten om sitt ferske forhold på Facebook - har hilst på hverandres foreldre, men Emil hevder at TV-bildene av hans hete netter med Thea ikke har lagt noen demper på hvordan de har blitt mottatt.

- Moren min synes Thea er kjempesøt, og vi sitter som en trio sammen og ser på «Paradise Hotel». Når det kommer noe hun ikke vil se, går hun på kjøkkenet - og ser på likevel, sier Emil til Seher.no og ler.

Thea synes ikke sex-scenene inne på reality-hotellet er noe spesielt kontroversielle.

- Vi ser bort fra det. Det blir jo som om man bare holdt på.

Hverken Thea eller Emil syntes heller det var noe problem å se igjen scenen hvor Emil hadde sex med deltageren Maria Isabel Fernandez.

- Det var jo mye bedre med Thea. Den første gangen lå jeg bare der og det varte vel i to minutter. Vi så vel den sammen, og jeg tror jeg bare lo, sier han til Seher.no.

Paret hevder de heller ikke blir sjalu når de ser kjæresten flørte med andre «Paradise»-deltakere inne på hotellet.

- Vi blir ikke sjalu. Paradise er Paradise. Der var vi single mennesker og keene på å ha det kult, sier paret.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke grått noen tårer[obj:media:8548]