SMÅSPIST: Kate Bosworth vil heller se på andre spise enn å gjøre det selv Foto: All Over Press
SMÅSPIST: Kate Bosworth vil heller se på andre spise enn å gjøre det selv Foto: All Over PressVis mer

Så på daten spise middag

Nå vet vi hvorfor Kate Bosworth er så tynn...

SEHER.NO: Kate Bosworth smiler endelig igjen etter bruddet med Orlando Bloom, men spise vil hun ikke!


For da Kate og hennes nye flamme James Rousseau tidligere denne uken nøt en romantisk middagsdate på den fasjonable restauranten Tao i Las Vegas, nøyet hun seg med å se på at han spiste.


Ingen av dem hadde tidligere besøkt restauranten, og det ble stor ståhei blant betjeningen da de ba kelneren om menyforslag.


- Hun ba kelneren om serveringsforslag, og bestemte seg for tunfisk, sataykylling, soyabønner, misosuppe og to Corona, forteller en kilde hos Tao ifølge Contactmusic.


- Men da maten kom, rørte hun kun misosuppen mens typen spiste resten. Hun så veldig tynn ut.


SE HER: Kate har lovet å legge på seg


Likevel tror vi Kate vil være velkommen igjen hos Tao. Regningen kom på 510 kroner, og skuespillerinnen skal ha gitt 160 kroner i driks.


Men manglende matlyst til tross; "Superman Returns"-stjernen skal iikke ha lagt skjul på at det var mer enn vennskap mellom henne og James.


- Kate småklinte litt med denne fyren og så ikke ut til å bry seg om at andre så det. De virket veldig lykkelige og som mye mer enn bare venner.


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.