«Farmen» 2019:

Sa opp livvakt-jobben for «Farmen»

Dette er årets «Farmen»-deltakere.

KLAR FOR KAMP: Årets deltakere består blant annet av en spirituell coach, en livvakt og en politibetjent. Gården de 14 deltakerne skal bo på heter Lundereid, og ligger i Kragerø kommune, drøye 15 kilometer unna sentrum. Foto: Alex Iversen / TV 2
KLAR FOR KAMP: Årets deltakere består blant annet av en spirituell coach, en livvakt og en politibetjent. Gården de 14 deltakerne skal bo på heter Lundereid, og ligger i Kragerø kommune, drøye 15 kilometer unna sentrum. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

KRAGERØ (Se og Hør): - Av taktiske hensyn vil jeg ikke fortelle de andre deltakerne hva jeg har jobbet med, sier Jan Erik Brodahl (60) til Se og Hør.

Firebarnsfaren er en av totalt 14 deltakere som har fått plass i TV 2s nyeste «Farmen»-univers. I motsetning til dem han skal kjempe mot, har Brodahl aldri sett realityprogrammet han nå begir seg ut på. I stedet har han sørget for sikkerheten til ledere, generaler, politikere, statsministere, og kjendiser.

- Jeg har jobbet som livvakt for FN i over 20 år, og bodd i Midtøsten i 11 år. 1. januar valgte jeg å si opp min stilling for å delta på «Farmen». Ikke fordi jeg måtte, men fordi jeg selv valgte det.

- Blitt skutt

60-åringen har tilbrakt store deler av sitt voksne liv i krig og konflikt. Han har erfart menneskeheten på sitt mørkeste, og vært vitne til episoder man ikke kan forestille seg.

- Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, for å være helt ærlig. Det har gått inn på meg å miste kolleger og venner. Selv har jeg opplevd granater som har slått ned mot ytterveggen på hotellet mitt. Vinduer er blitt blåst ut og jeg er blitt blåst ut av senga. Jeg har blitt skutt på mange ganger, og truet av IS med våpen mot panna. Jeg har vært heldig som har sluppet fra det uten varige mén.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer