Sa opp jobben for å sjekke damer

- Hele dette opplegget med kjærligheten tar jo mye tid, sier «Jakten»-bonden Roar Husetuft.

SJEKKER PÅ HELTID: - Hele opplegget med all denne kjærligheten tar jo mye tid. Derfor følte jeg at alt ble halvveis, sier Roar Husetuft, som sa opp jobben sin for å sjekke damer i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: TV2
SJEKKER PÅ HELTID: - Hele opplegget med all denne kjærligheten tar jo mye tid. Derfor følte jeg at alt ble halvveis, sier Roar Husetuft, som sa opp jobben sin for å sjekke damer i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: TV2 Vis mer
SEHER.NO: «Jakten»-bonden Roar Husetuft (31) valgte å si opp jobben sin som mekaniker for å satse alt på å finne drømmedama. Selv mener han nemlig at deltagelsen i «Jakten på kjærligheten» er både tidkrevende og slitsom, skriver Her og Nå.

- Hele opplegget med all denne kjærligheten tar jo mye tid. Derfor følte jeg at alt ble halvveis. Tiden på jobben strakk ikke helt til, og jeg er ikke noen fan av å gjøre ting halvvei. Derfor sa jeg opp jobben, rett og slett. Det har fungert bra, men det er dårlig med inntjening om dagen, forteller Roar Husetuft til ukebladet.

Til Seher.no avslørte den 31 år gamle TV-bonden at han har fått spesielt god kontakt med én av sine friere, og at han har daglig kontakt med denne jenta - også etter at serien er ferdig innspilt.

Fra nyttår av tar han over gården Husetuft, som ligger 16 kilometer fra Førde. Stedet ble tilflyttet for hundre år siden og er opprinnelig en husmannsplass.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dumpet etter alvorsprat med «Jakten»-bonde