Sa opp jobben for å date «The Hoff»

Fikk ikke fri til å møte TV-stjernen.

FORELSKET: David Hasselhoff og Hayley Roberts er stormende forelsket, og bryr seg ikke om aldersforskjellen på 27 år. Foto: All Over Press
FORELSKET: David Hasselhoff og Hayley Roberts er stormende forelsket, og bryr seg ikke om aldersforskjellen på 27 år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Siden har april den tidligere «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff (59) og den 27 år yngre britiske kvinnen Hayley Roberts (31) vært nærmest uatskillelige, etter at de stod fram som kjærester.

Men Hayley er tydeligvis ikke fornøyd med tiden hun har sammen med Hasselhoff.

Nå har blondinen ifølge The Sun sluttet i sin jobb som sminkeselger hos kjøpesenter-kjeden Debenhams, fordi hun ikke fikk fri til å date sin berømte kjæreste.

- Hun var ikke glad over måten sjefen snakket til henne på. Forhåpentligvis finner hun seg noe annet å gjøre. Hun er en hardt arbeidende kvinne, sier en venn av Roberts til avisen.

Hasselhoff - som nylig var på besøk i Oslo for å spille inn en reklamefilm - skal på sin side ha takket ja til å spille i teaterstykke i Bristol rundt juletider, for å være nærmere kjæresten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er «The Hoff» i Oslo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer