KLAR BESKJED: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm refser både eier Halvdan Thommesen og kokk Glenn Thomas Kristensen for tafatthet i programmet «Hellstrøm rydder opp» Foto: TV3
KLAR BESKJED: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm refser både eier Halvdan Thommesen og kokk Glenn Thomas Kristensen for tafatthet i programmet «Hellstrøm rydder opp» Foto: TV3 Vis mer

Sa opp jobben etter Hellstrømbesøk

- De tøffe tilbakemeldingene virket som en skikkelig uppercut. Se video!

Publisert

Se Hellstrømvideo nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (61) er kjent for ikke å spare på kruttet i TV-serien «Hellstrøm rydder opp», men for eieren av Lillestrøm-restauranten «2. Etg Dans & Spiseri» - som besøkes i torsdagens program - ble besøket en vekker av de sjeldne.

Etter at eier Halvdan Thommesen (30) og kokken Glenn Thomas Kristiansen ble refset som «to av de mest tafatte mennesker jeg har møtt» og maten som «søppel», svarte Thommesen med å si opp trikkeførerjobben han har hatt i fire år, for å satse alt på restauranten.

- Jeg var jo forberedt på at han kunne være kritisk, og først reagerte jeg ikke på de tøffe tilbakemeldingene han leverte. Men etter en stund virket de som en skikkelig uppercut.

- Jeg hadde vel vært klar over at jeg ikke hadde gitt alt for restauranten på grunn av at jeg hadde en annen jobb og familie. Men meldingene fra Hellstrøm var den siste dytten jeg trengte, sier han Thommesen til Seher.no.

Sa opp jobben
Thommesen sier avgjørelsen om å si opp trikkejobben, sammen med rådene fra Hellstrøm har gitt både ham og de andre ansatte en ny giv.

Til tross for at Hellstrøm i starten slaktet både maten og de ansatte, er Halvdan i dag glad for at mesterkokken sa ja til å besøke lokalene.

Etter Hellstrømbesøket har nemlig antall gjester gått jevnt oppover, takket være jungeltelegrafen og omtale i lokalavisa.

- Folk er nysgjerrige, og omsetningen har kun gått en vei, oppover. Nå har vi plutselig besøkende midt i uka, noe vi aldri hadde før. Vi håper selvsagt også på ytterligere oppgang etter at programmet har blitt vist på TV.

- Det gjør deg glad når det kommer noen inn døra, og du skjønner at det er en gjest, sier han til Seher.no.

- Hadde ikke overlevd uten Hellstrøm
Han tror restauranten ikke hadde overlevd, dersom det hadde vært for Hellstrøms strenge beskjeder blant annet om å bytte ut «industrimaten» med retter basert på lokale råvarer.

- Hadde vi holdt på den samme gamle måten, tror jeg ikke vi hadde vært i drift etter jul. Selv om det var et par tøffe dager med mye kritikk i starten, angrer jeg derfor ikke på besøket, sier Thommesen til Seher.no.

«Hellstrøm rydder opp» ser du på TV3 torsdager 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dårlig gjort av Hellstrøm


[obj:media:9184]

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer