SAGT OPP: Redaksjonssjef i TV 2 Nyhetskanalen, Thomas Henschien, har sagt opp jobben sin. Foto: TV 2
SAGT OPP: Redaksjonssjef i TV 2 Nyhetskanalen, Thomas Henschien, har sagt opp jobben sin. Foto: TV 2 Vis mer

Sa opp etter TV 2-misnøye

- De siste årene har vært veldig tøffe.

Publisert
SEHER.NO:   Redaksjonssjef i TV 2 Nyhetskanalen, Thomas Henschien (41), har sagt opp jobben sin i kanalen med øyeblikkelig virkning.

I et ferskt intervju med VG forteller nyhetsprofilen, som har jobbet i kanalen i 13 år, at TV 2s nedbemanning og omstrukturering har vært veldig tøff for ham, og at han har hatt en svært krevende jobb som følge av kuttene.

- De siste årene har vært veldig tøffe med nedbemanninger og omstruktureringer. Det har vært en tung tid å være leder og kollega. For meg har det vært en veldig krevende oppgave over lang tid, sier han til avisen.


Flere TV 2-ansatte VG har snakket med mener ledergruppen i bedriften sitter ribbet for tillit, og beskriver tilstanden som kritisk. De håper nå på nye eiere med ambisjoner for TV 2-nyhetene.

Også Dagens Næringsliv har omtalt krisen i TV 2 på grunnlag av medarbeiderundersøkelsen Great Place to Work. Der kommer det frem at hver fjerde TV 2-ansatt er «veldig kritisk» til toppsjef Alf Hildrum og resten av ledergruppen.

Thomas Henschien bekrefter også overfor VG at han har merket de ansattes misnøye, og sier at han har følt at de også har vært misfornøyd med ham. Likevel avviser han at dette er grunnen til at han sier opp.

- Det har vært en vurderingsprosess om hva som totalt sett er riktig for meg og kanalen. Jeg gleder meg til å bruke evnene og erfaringene mine på noe nytt. Og kanalen har godt av en leder med ny giv og visjoner, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Anna Anka til norske «Skal vi danse»?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer