IKKE POLITISK: Angelina Jordan takket nei til å synge under Donald Trumps valgkamp-møter.  Foto: NTB scanpix
IKKE POLITISK: Angelina Jordan takket nei til å synge under Donald Trumps valgkamp-møter. Foto: NTB scanpixVis mer

Sa nei til Trump

Den kontroversielle presidentkandidaten ville ha med seg 10-åringen under valgkampen.

SEOGHØR.NO: Angelina Jordan (10) vant nordmenns hjerter og førsteplassen i talentkonkurransen «Norske Talenter» i 2014. Nå har også USAs presidentkandidat Donald Trump (70) fått øynene opp for den store norske stemmen.

Republikanske Trump driver for tiden valgkamp mot demokratenes kandidat Hillary Clinton (68), og ønsket å ha med seg 10-åringen. Angelinas manager og onkel, Michael Astar, ble ringt opp av Donald Trumps datter Ivanka (34).

- Donald Trump ville ha med Angelina på 60 forskjellige valgkampeventer, «rallies», rundt om i USA. Jeg ble ringt opp av Ivanka Trump, forteller han til VG.

Angelina og hennes team takket høflig nei til tilbudet.     

- Vi ville ikke blande Angelina inn i noe politisk, så det var ganske lett å si nei.

Saken fortsetter under bildet.

KONTROVERSIELL: Donald Trump vekker oppsikt med sine sterke meninger. Barn opptrer gjerne på hans politiske møter og han ønsket også å få med seg norske Angelina Jordan.  Foto: SipaUSA
KONTROVERSIELL: Donald Trump vekker oppsikt med sine sterke meninger. Barn opptrer gjerne på hans politiske møter og han ønsket også å få med seg norske Angelina Jordan. Foto: SipaUSA Vis mer

Føler seg annerledes

Jordan har også fullt opp med prosjekter her hjemme. Denne uken har hun spilt inn låten «I Put a Spell on You», som ble oppfattet som skummel da den først ble gitt ut av Screamin’ Jay Hawkins.

Saken fortsetter under bildet.

SJARMERER HELE VERDEN: Angelina Jordan ble et sangfenomen etter at hun deltok i TV 2-programmet «Norske Talenter» i 2014. Foto: TV 2
SJARMERER HELE VERDEN: Angelina Jordan ble et sangfenomen etter at hun deltok i TV 2-programmet «Norske Talenter» i 2014. Foto: TV 2 Vis mer

Musikken har allerede brakt henne til flere verdenshjørner; fra Brasil, til Qatar, Korea og USA og hun har sunget for store stjerner verden rundt. Til Se og Hør har Jordan tidligere fortalt at hun føler seg litt annerledes enn sine jevnaldrende klassekamerater i Oslo.

- Jeg føler meg alltid eldre enn det jeg er, og derfor tror jeg ikke alle vennene mine forstår meg, sier Angelina som legger til at klassekameratene synes det hun gjør er «stor stas».

Har privatlærer

Selv om hun er svært populær sørger manager Michael og mamma Sara for at skolen kommer først. I høstferien blir det TV-innspilling i Storbritannia og en tur til Tyskland før hverdagen fortsetter på Steinerskolen.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK KJENT KJENDISMANAGER: Flere kjendiser har lagt sin elsk på det unge stjerneskuddet. Her er hun på den røde løperen i Los Angeles sammen med KISS-legenden Gene Simmons. De to har samme manager i USA.
FIKK KJENT KJENDISMANAGER: Flere kjendiser har lagt sin elsk på det unge stjerneskuddet. Her er hun på den røde løperen i Los Angeles sammen med KISS-legenden Gene Simmons. De to har samme manager i USA. Vis mer

Hadde det vært opp til henne selv, ville musikken kommet før alt annet.

- Jeg går hele tiden på skolen når jeg er i Oslo. Når jeg er borte, har jeg en privatlærer. Mamma er kjempestreng på det. Hvis jeg hadde bestemt, hadde det nok vært musikk hele tiden, har hun fortalt til Se og Hør.

Her kan du se Angelina Jordan da hun først var med i «Norske Talenter»:

LES OGSÅ: Gene Simmons får ikke nok av norske Angelina