Sa nei til «Skal vi danse» og «Hotel Cæsar»

- Jeg gjør ikke dette av økonomiske grunner, sier Inger Lise Rypdal.

STOR SUKSESS: Inger Lise Rypdals show «Inger Lise elsker 70-tallet» har gått sin seiersgang siden i fjor høst. Nå opptrer hun i Tønsberg med showet.  Foto: SCANPIX
STOR SUKSESS: Inger Lise Rypdals show «Inger Lise elsker 70-tallet» har gått sin seiersgang siden i fjor høst. Nå opptrer hun i Tønsberg med showet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Inger Lise Rypdal (61) ble kalt Norges første popstjerne etter at hun slo igjennom sommeren 1968 med sanger som «Romeo og Julie» og «Fru Johnsen».

Nå for tiden står Toten-jenta på scenen i Tønsberg med suksesshowet «Inger Lise elsker 70-tallet», der man kan gjenoppleve gamle klassikere. I et intervju med Dagbladet innrømmer Rypdal at hun har takket nei til flere tilbud de siste årene.

- Jeg synes jeg har vært flink til å si nei til ting jeg ikke behøver å være med på. Sånne ting som «Hotel Cæsar» og «Skal vi danse» har jeg sagt nei til fordi det ikke er så relevant for hva jeg driver med. Jeg gjør ikke dette av økonomiske grunner. Så lenge jeg har til det jeg trenger, kan jeg heller velge ting som er utfordrende og gøy. Jeg er veldig seriøs på at jeg skal gi noe til publikum. Jeg gir det jeg har, sier Inger Lise Rypdal til Dagbladet. 

I intervjuet snakker hun også om at hun måtte ofre venner for suksessen i starten av karrieren.

- Jeg ofret nok en del i starten. Jeg gikk omtrent fra å være konfirmant til å stå på scenen. En del venninner forsvant. Jeg måtte opparbeide meg en ny vennekrets seinere, sier Inger Lise Rypdal til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Cæsar»-stjerne giftet seg i 50-tallskjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer