DANSET SEG TIL TOPPS: Lene Alexandra Øien overbeviste stort da hun gikk fra «puppepop» til «Skal vi danse» i 2008.  Foto: Stella Pictures
DANSET SEG TIL TOPPS: Lene Alexandra Øien overbeviste stort da hun gikk fra «puppepop» til «Skal vi danse» i 2008. Foto: Stella PicturesVis mer

Sa nei til fire reality-show

TV-tilbudene står i kø for Lene Alexandra Øien.

SEHER.NO: Lene Alexandra Øien (28) ble for første gang et kjent TV-ansikt, da hun deltok i «Robinson-ekspedisjonen» på TV 3 i 2004. I etterkant har hun hatt suksess både med sangen «My Boobs are OK», som artist i Melodi Grand Prix, og ikke minst da hun gikk til topps i «Skal vi danse» i 2008.

Nå er Lene Alexandra igjen klar for TV-skjermen, denne gangen som en av deltakerne i TV 3s «Fangene på fortet», skriver Her og Nå.

Men dette er langt fra det eneste realityprogrammet Lene Alexandra har fått tilbud om å være med i. Hun har takket nei til både «Wipeout», «Big Brother», «Robinson VIP» og «Charterfeber» de siste årene.

- Å være med i en TV-serie skal enten være fordi det er veldig gøy, eller at jeg får noe ut av det. Jeg slaver ikke rundt for alle, sier hun til Her og Nå.

Hun ser på «Fangene på fortet» som en mulighet til å bli kjent med andre i en annen bransje og til å utvikle seg selv.

- Det er greit å møte jenter som ikke bare snakker om slanking, sier Lene Alexandra.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, nå er de sammen igjen