Macaulay Culkin

Sa nei til en av verdens største TV-suksesser

TV-selskapet bak «The Big Bang Theory» skal ha kontaktet Macaulay Culkin tre ganger, for å få ham med på laget.

<strong>SA NEI:</strong> I podcasten «Joe Rogan Experience» fortalte skuespiller Macaulay Culkin at han kunne hatt en rolle i en av verdens mest suksessrike TV-serier om dagen, «The Big Bang Theory». Bildet er tatt i 2010. FOTO: NTB Scanpix
SA NEI: I podcasten «Joe Rogan Experience» fortalte skuespiller Macaulay Culkin at han kunne hatt en rolle i en av verdens mest suksessrike TV-serier om dagen, «The Big Bang Theory». Bildet er tatt i 2010. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Macaulay Culkin, som blant annet er kjent for å ha spilt hovedrollen som Kevin i «Hjemme Alene»-filmene, kunne ha vært å se i en av verdens mest populære TV-serier om dagen. I alle fall om vi skal tro Culkin selv.

I podkasten «Joe Rogan Experience», ledet av komiker Joe Rogan, fortalte han at TV-selskapet CBS kontaktet ham tre ganger for å få ham til å spille en av rollene i serien.

I Norge har «The Big Bang Theory» blitt sendt på TVNorge og strømmetjenesten Netflix.

Saken fortsetter nedenfor.

POPULÆR JULEFILM: «Alene hjemme» er en populær julefilm fra 1990, med Macaulay Culkin i hovedrollen som «Kevin McCallister», en åtte år gammel gutt som ved en feil blir forlatt hjemme da familien drar på juleferie. Video: 20th Century Fox Vis mer

- Sa nei

- Jeg kunne ikke se for meg å spille i en TV-serie, sier Culkin i podkasten, og legger til:

- De prøvde å få meg til «The Big Bang Theory», og jeg sa nei. Måten de solgte inn serien på var «ok, du har disse to nerdete astrofysikerne og så en pen jente som bor med dem - Oj!». Det var innsalget. Så jeg sa, «Ja, nei, det går bra, ellers takk». Så kom de tilbake til meg og jeg sa «Nei, nei, nei. Igjen, jeg er smigret, men nei». Så kom de tilbake enda en gang, og selv manageren min ivret etter at jeg skulle ta den, forteller Culkin.

Han røpet ikke hvilken rolle det var snakk om, men hintet om at det var en av hovedrollene.

- Jeg hadde hatt hundrevis av millioner av dollar nå hvis jeg hadde tatt den jobben. Men på en annen side, hadde jeg dunket hodet i veggen, sier han.

Blant Hollywoods mesttjenende

Skuespillene i «The Big Bang Theory» er blant TV-stjernene som tjener mest i Hollywood.

Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar og Jim Parsons skal alle få 900 000 dollar hver per episode, skrev Variety i fjor. Omregnet i norske kroner blir det svimlende 7,5 millioner.

Serien har i år avsluttet sin 11. sesong, og har fått grønt lys for enda en sesong.

I mars i fjor skrev Huffington Post at skuespillerne i serien hadde signert en avtale om lønnskutt, slik at to kvinnelige sentrale rolleinnehavere i serien skulle få hevet lønnen sin.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.

LES OGSÅ: - Folk trodde jeg hadde blitt gal

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer