Macaulay Culkin

Sa nei til en av verdens største TV-suksesser

TV-selskapet bak «The Big Bang Theory» skal ha kontaktet Macaulay Culkin tre ganger, for å få ham med på laget.

SA NEI: I podcasten «Joe Rogan Experience» fortalte skuespiller Macaulay Culkin at han kunne hatt en rolle i en av verdens mest suksessrike TV-serier om dagen, «The Big Bang Theory». Bildet er tatt i 2010. FOTO: NTB Scanpix
SA NEI: I podcasten «Joe Rogan Experience» fortalte skuespiller Macaulay Culkin at han kunne hatt en rolle i en av verdens mest suksessrike TV-serier om dagen, «The Big Bang Theory». Bildet er tatt i 2010. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Macaulay Culkin, som blant annet er kjent for å ha spilt hovedrollen som Kevin i «Hjemme Alene»-filmene, kunne ha vært å se i en av verdens mest populære TV-serier om dagen. I alle fall om vi skal tro Culkin selv.

I podkasten «Joe Rogan Experience», ledet av komiker Joe Rogan, fortalte han at TV-selskapet CBS kontaktet ham tre ganger for å få ham til å spille en av rollene i serien.

I Norge har «The Big Bang Theory» blitt sendt på TVNorge og strømmetjenesten Netflix.

Saken fortsetter nedenfor.

- Sa nei

- Jeg kunne ikke se for meg å spille i en TV-serie, sier Culkin i podkasten, og legger til:

- De prøvde å få meg til «The Big Bang Theory», og jeg sa nei. Måten de solgte inn serien på var «ok, du har disse to nerdete astrofysikerne og så en pen jente som bor med dem - Oj!». Det var innsalget. Så jeg sa, «Ja, nei, det går bra, ellers takk». Så kom de tilbake til meg og jeg sa «Nei, nei, nei. Igjen, jeg er smigret, men nei». Så kom de tilbake enda en gang, og selv manageren min ivret etter at jeg skulle ta den, forteller Culkin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer