<strong>SA NEI TAKK:</strong> - Det føltes ikke komfortabelt. Når jeg ikke visste hvordan filmprosessen fungerer, føltes det ikke som noe gøy å gjøre den scenen, sier Helene Borgsholm, som i «Få meg på, for faen» spiller mot blant annet Mathias Myren. Foto: Filmweb.no
SA NEI TAKK: - Det føltes ikke komfortabelt. Når jeg ikke visste hvordan filmprosessen fungerer, føltes det ikke som noe gøy å gjøre den scenen, sier Helene Borgsholm, som i «Få meg på, for faen» spiller mot blant annet Mathias Myren. Foto: Filmweb.no Vis mer

Sa nei til å spille inn nakenscene

- Jeg bestemte at jeg ikke ville gjøre det, sier Helene Borgsholm.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forfatter Olaug Nilsen satte Kultur-Norge på hodet ved å skrive om onani sett fra en ung jentes perspektiv. Nå kommer filmen der den da 17-18 år gamle Helene Bergsholm (19) gjør det foran kamera - på kjøkkengulvet, i filmens første scene.

Den unge skuespilleren skjønte at hun måtte ta mot til seg og gjøre denne scenen i filmen «Få meg på, for faen». Verre var det med en scene som ville innebære nakenhet, skriver VG.
 
- Jeg bestemte at jeg ikke ville gjøre en nakenscene. Det føltes ikke komfortabelt. Når jeg ikke visste hvordan filmprosessen fungerer, føltes det ikke som noe gøy å gjøre den scenen, sier Bergsholm til avisen.

Den unge skuespilleren fylte 18 i løpet av innspillingen av filmen. Dette er hennes første erfaring som skuespiller, derfor tok hun også foreldrene med på råd undervegs med tanke på hvordan hun skulle håndtere scener med sex og nakenhet.

Da hun sa nei til å kaste klærne, måtte en stand-in ta seg av nettopp det.

Nå er hun spent på hvordan «Få meg på, for faen» blir mottatt. Spesielt i vennekretsen.

- Det kommer til å bli pinlig, selv om vi har snakket om dette. Jeg har foreslått for vennene mine at de kan se filmene en og en for at det ikke skal bli så kleint, men det ville de ikke, forteller Helene Bergsholm til VG.

På rollelisten står også kjente navn som Henriette Stenstrup (36), Julia Schacht (29) og Arthur Berning (24).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nakenscenene var ingen big deal  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer