ALT PERFEKT: - Jennifer sa nei da John spurte henne. Hun fortalte ham at alt er så perfekt mellom dem akkurat nå, og at de ikke bør risikere å ruinere alt det, sier en kilde. Foto: All Over Press
ALT PERFEKT: - Jennifer sa nei da John spurte henne. Hun fortalte ham at alt er så perfekt mellom dem akkurat nå, og at de ikke bør risikere å ruinere alt det, sier en kilde. Foto: All Over PressVis mer

Sa nei da kjæresten fridde

- Et bryllup ville vært så stressende, sier en kilde om Jennifer Anistons avslag til kjæresten.

SEHER.NO: Superstjernen Jennifer Aniston (39) skal ha sagt nei da musikerkjæresten John Mayer (31) fridde til henne.

Den tidligere "Friends"-stjernen, som forholdsvis nylig fant tonen igjen med "Gravity"-sangeren etter at det ble slutt mellom dem tidligere i år, skal ha avslått Mayers frieri fordi hun ikke vil skade forholdet, skriver Look Magazine.

- Jennifer sa nei da John spurte henne. Hun fortalte ham at alt er så perfekt mellom dem akkurat nå, og at de ikke bør risikere å ruinere alt det, sier en kilde til magasinet.

Akkurat nå har nemlig den superpopulære skuespilleren det bedre enn hun har hatt det på lenge, skal man tro amerikanske medier.

- Et bryllup ville vært så stressende, og Jennifer vil bare nyte denne fasen. Hun er veldig forelsket og blir oppstemt bare han sender henne en tekstmelding når de er borte fra hverandre.
Til tross for at 30-åringen ennå ikke vil gifte seg, er kjæresten John likevel bestemt på ikke å la hennes avgjørelse få betydning for romantikken mellom dem. Fortsatt mener han dog at de har det som skal til for å gå hele distansen.

- John fortalte Jennifer at hun er jenta for ham, og han er sikker på akkurat det. Han er villig til å gjøre hva som helst for henne så lenge de holder sammen. Han er som en ny mann, forteller kilden, som samtidig avslører at John Mayer vil strekke seg langt for at det skal bli giftemål - i hvert fall en gang i fremtiden.

- John var i himmelen da Jennifer tok ham tilbake, og han vil at de aldri skal være fra hverandre igjen. Han vil virkelig falle til ro med henne. Det innebærer barn, bryllup - og alt det som følger med når den tid kommer.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Barn og bryllup for "Johnifer"?