Skattelistene 2020:

Så mye tjente influenserne

Likningstallene for 2020 er klare.

INNTEKTEN KJENT: Isabel Raad hadde over to millioner i inntekt i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
INNTEKTEN KJENT: Isabel Raad hadde over to millioner i inntekt i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag morgen ble likningstallene for 2020 tilgjengelig, og det har allerede kommet en rekke overraskende opplysninger.

Det er ingen hemmelighet at underholdningsbransjen har lagt bak seg et tungt år - grunnet pandemien - men flere ser ut til å ha klart seg godt økonomisk gjennom det tunge 2020.

SETTES UT: Brødrene Emil og Silas Vasstrand får i oppgave å arrangere babyshower til storesøster Jørgine, og resultatet blir en litt annerledes feiring. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Blant annet er det nå kjent at Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (31) er blant influenserne som tjener best i landet.

Hun hadde en inntekt på hele 4,27 millioner kroner i fjor. Hun er oppført med 0 kroner i formue. Det er omtrent det samme som i fjor, men da sto hun oppført med 1,48 millioner i formue.

Sofie «Sophie Elise» Steen Isachsen (26) og Isabel Raad (27) ligger på henholdsvis 2,6 millioner og 2,38 millioner kroner i inntekt. De hadde begge et godt 2020 i sine respektive selskaper. Førstnevnte tok ut et utbytte på 3,5 millioner kroner.

TÅREVÅTT: Synet av lillebror Noah gjør at Jørgine Massa Vasstrand blir rørt til tårer i mandagens episode av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Raad tok ut et utbytte på 2,8 millioner kroner.

Også Anniken Jørgensen (25) hadde million-inntekt. Hun tjente imidlertid mindre enn fjoråret, da hun hadde en inntekt på 1,45 millioner kroner. Skattelistene for 2020 viste en inntekt på 1,04 millioner kroner.

Skattelistene for Caroline Berg Eriksen (34) og Stina Bakken (28) viste imidlertid langt lavere tall. De lå begge på omtrent 260 000 kroner i inntekt. Eriksen og ektemannen, Lars Kristian Eriksens, inntjening på selskapet Treasures AS stupte også i fjor. Da lå de på 1,9 millioner i inntekter mot 3,6 millioner i 2019.

OVERRASKES: Jørgine Massa Vasstrand venter sitt fjerde barn, og under pressetreffet i forbindelse med «Funkyfam» sesong 3, får hun seg en skikkelig overraskelse. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Tar med babyen på innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer