Så mye tjener Marit på VM-suksess

Men noen bok blir det ikke helt ennå...

BLIR RIK: Sponsoreksperter mener Marit kan tjene mellom 5 og 6 millioner denne vinteren. Foto: Scanpix
BLIR RIK: Sponsoreksperter mener Marit kan tjene mellom 5 og 6 millioner denne vinteren. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Onsdag kunne Marit Bjørgen juble for Norges første gull i ski-VM i Oslo. VM-suksessen gjør henne rik, og sponsorekspert Jacob Lund tror skistjernen kan håve inn mellom 5 og 6 millioner kroner denne vinteren.

- Både Marit og Petter Northug stanger i taket av verdi, fordi langrenn er så særnorsk. Dette er veldig stort i Norge og kanskje i Sverige, men sponsormarkedet er begrenset til Norge, sier han til VG.

Men noen bok om skistjernen blir det ikke tid til, selv om henvendelsene har vært der.

- Det har vært en del henveldelser om å skrive bok om meg. Ikke minst etter OL-sesongen sist vinter registrerte jeg en viss interesse, sier Bjørgen til Dagbladet.

Bjørgen forteller at en slik bok trolig ikke vil se dagens lys mens hun fortsatt kjemper om medaljer og verdenscup-seiere.

- Jeg vet at et slikt prosjekt kommer til å ta både tid og ressurser. Jeg vil at det - om det blir noe av - skal gjøres skikkelig. Den tida jeg må investere i ei bok, har jeg ikke mens jeg fortsatt er aktiv, sier hun til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her får Marit gullklem av Kongen