Zara Larsson:

Så mye tjener hun i måneden

Den svenske stjernen håver inn store summer på pop-karrieren.

POPSTJERNE: Den svenske stjernen Zara Larsson gjør det stort som artist, noe som også fører til penger i kassa. Foto: NTB Scanpix
POPSTJERNE: Den svenske stjernen Zara Larsson gjør det stort som artist, noe som også fører til penger i kassa. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske popartisten Zara Larsson (21) har for lengst etablert seg som en stor artist, tross sin unge alder. Larsson slo for alvor gjennom med låta «Uncover» som toppet hitlistene i 2013.

Senere har hun også gitt ut populære låter som« Lush life» og «Never Forget You». Med berømmelsen følger det naturligvis også store pengesummer, og i et nytt intervju med det svenske TV-programmet «Q&A», røper 21-åringen nå hvor mye penger hun tjener i måneden.

- I blant er det en million, andre ganger er det to, avslører det unge stjerneskuddet i programmet, ifølge Expressen.

- Jeg får ikke penger en gang i måneden. I blant får man fem kroner en måned, og neste måned er det et sekssifret beløp. I blant er det 200 000. I blant er det en million, andre ganger er det to, innrømmer Larsson.

- Jeg har hatt veldig flaks

I intervjuet deler hun også det hun tror er hemmeligheten bak suksessen hun opplever.

- Det er selvsagt takket være alle som har hørt på musikken min. Jeg tror jeg har hatt veldig flaks, i tillegg til at jeg har jobbet veldig hardt. Det er kjempebra folk som har jobbet og slitt for meg i kulissene, sier hun og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer