<strong>POPSTJERNE:</strong> Den svenske stjernen Zara Larsson gjør det stort som artist, noe som også fører til penger i kassa. Foto: NTB Scanpix
POPSTJERNE: Den svenske stjernen Zara Larsson gjør det stort som artist, noe som også fører til penger i kassa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Zara Larsson:

Så mye tjener hun i måneden

Den svenske stjernen håver inn store summer på pop-karrieren.

Publisert
Sist oppdatert

Den svenske popartisten Zara Larsson (21) har for lengst etablert seg som en stor artist, tross sin unge alder. Larsson slo for alvor gjennom med låta «Uncover» som toppet hitlistene i 2013.

Senere har hun også gitt ut populære låter som« Lush life» og «Never Forget You». Med berømmelsen følger det naturligvis også store pengesummer, og i et nytt intervju med det svenske TV-programmet «Q&A», røper 21-åringen nå hvor mye penger hun tjener i måneden.

<strong>VERDENSSTJERNE:</strong> Zara Larsson har blitt en populær artist, også utenfor Skandinavia. Foto: NTB Scanpix
VERDENSSTJERNE: Zara Larsson har blitt en populær artist, også utenfor Skandinavia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- I blant er det en million, andre ganger er det to, avslører det unge stjerneskuddet i programmet, ifølge Expressen.

- Jeg får ikke penger en gang i måneden. I blant får man fem kroner en måned, og neste måned er det et sekssifret beløp. I blant er det 200 000. I blant er det en million, andre ganger er det to, innrømmer Larsson.

- Jeg har hatt veldig flaks

I intervjuet deler hun også det hun tror er hemmeligheten bak suksessen hun opplever.

- Det er selvsagt takket være alle som har hørt på musikken min. Jeg tror jeg har hatt veldig flaks, i tillegg til at jeg har jobbet veldig hardt. Det er kjempebra folk som har jobbet og slitt for meg i kulissene, sier hun og fortsetter:

- Jeg har gjort ting som føles bra for meg. Det vanskeligste er å fortsette og at det skal gå bra, men det har det gjort hittil, sier 21-åringen.

DEPPA: Zara Larsson forteller på «Skavlan» at hun blir deppa av skjønnhetspresset. Video: NRK Vis mer

Larsson har i svært ung alder allerede vært på en rekke turnéer, hatt flere prestisjefulle samarbeid - i tillegg til å ha over 5,6 millioner følgere på Instagram. Nå drømmer svensken om å opptre for et enda større publikum enn det hun allerede gjør, selv om det gjør henne nervøs.

- Jeg har en innebygd redsel for at det skal komme fem personer på hvert show jeg har. Jeg blir nervøs, og det er kanskje fordi jeg bryr meg så mye, sier den unge artisten.

Kjæreste med britisk modell

Det er ikke bare på musikkfronten Larsson har opplevd suksess i det siste. I snart to år har den svenske artisten vært sammen med den britiske modellen Brian Whittaker, og det er liten tvil om at lykken smiler for det unge paret.

Det som startet som en tilsynelatende uskyldig Twitter-flørt utviklet seg etter hvert til å bli et seriøst forhold.

- Jeg er superlykkelig. Det er herlig å være sammen med noen som vil være med deg, også. Det føles som om vi kommer til å være kjærester lenge, fortalte Larsson til Aftonbladet i fjor sommer, ifølge Hänt.

I oktober i fjor delte Larsson et romantisk bilde på Instagram, hvor hun samtidig avslørte hvilke fremtidsplaner hun har med Brian.

- Jeg kan ikke vente til vi blir 30 og har hus, barn, hund og kanskje en liten skilpadde, skriver hun i innlegget sammen med dette søte bildet:

Møttes i 2015

Larsson og Whittaker er ikke redd for å vise hvor forelsket de er, og poster ofte bilder av hverandre med søte tekster på sosiale medier.

Flørten mellom de to startet ganske tilfeldig i 2015.

Den gangen la den talentfulle svensken ut et innlegg på Twitter, som inneholdt to bilder av en mystisk, ung mann.

«Hvem er du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er du så fin, hvordan liker du eggene dine tilberedt om morgenen?», lød meldingen fra Larsson.

Halvannet år senere, nærmere bestemt juli i fjor, avslørte 21-åringen overraskende nok at hun hadde møtt og forelsket seg i den «mystiske mannen» hun tidligere hadde etterlyst.

View this post on Instagram

He likes his eggs scrambled 📸: @timmsy

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Da la nemlig Larsson ut et bilde på Instagram hvor hun omfavnet det som viste seg å være modellen Brian Whittaker:

«Han liker eggene sine som eggerøre», skrev Zara, med referanse til overnevnte spørsmål.

Allerede måneden før hadde kjærlighetsryktene mellom de to begynt å svirre. Da postet nemlig «Lush Life»-sangeren et bilde av kjekkasen på Instagram med emneknaggen #mcm - som er en forkortelse for «Man crush Monday».

LES OGSÅ: Feiret ti års bryllupsdag med eksen til ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer