VIDERE: Maria Arredondo gikk videre fra MGP-delfinalen i Bodø - med den flotte kjolen, som er designet av Cecilie Melli. Foto: SCANPIX
VIDERE: Maria Arredondo gikk videre fra MGP-delfinalen i Bodø - med den flotte kjolen, som er designet av Cecilie Melli. Foto: SCANPIX Vis mer

Så mye kostet drømmekjolen

Nå vil "alle" ha MGP-stjernens flotte antrekk.

Publisert
SEHER.NO: Under
delfinalen i Melodi Grand Prix i Bodø i helgen ble det klart at Maria Arredondo og Alexander Stenerud stakk av med billetter til den store finalen i Oslo Spektrum 6. februar. Heine Totland og Venke Knutson på sin side møter et nytt hinder i "Sistesjansen" i Sarpsborg i slutten av denne måneden.

Men det var ikke bare sang som vekket oppsikt i Bodø. Maria Arredondo stilte nemlig på scenen iført en kjole som nok ble en snakkis denne uka, spesielt i den kvinnelige delen av Norge.

Vennesla-artisten var nemlig kveldens flotteste i sin blå kjole, som er designet av Cecilie Melli. Selv var også Arredondo fornøyd med hvordan kjolen satt.

Koster 20.000
- Den føltes veldig fin. Det var viktig for meg å ha et antrekk som jeg skulle føle meg komfortabel i, samtidig som jeg ikke ville at det skulle ta fokus vekk fra sangen. Men det føltes veldig bra å ha den på, sa hun til Seher.no etter showet.

Til Seher.no avslører nå designeren selv hvor mye kjolen koster for dem som er interessert i å vite det.

- Jeg satt faktisk og regnet litt på det i går, og kom fram til at prisen totalt sett ligger på rundt 20.000 kroner, forteller Melli.

Drøyt 1,1 millioner seere fulgte MGP på NRK1 lørdag kveld. Det har også ført til telefonstorm hos Cecilie Melli.

- Jeg gikk inn på nettet rett etter sending for å finne ut om noen hadde skrevet noe om kjolen, og der var det mye - både hos dere og på diverse blogger- og chattekanaler. Etterpå har vi fått masse henvendelser og like mye skryt, sier hun fornøyd.

- Hva sier folk når de ringer?

- De sier at kjolen er fin, samtidig som de lurer på hvor mye den koster. Noen ønsker seg den også som brudekjole.

Sa opprinnelig nei
For noen uker siden gikk både Melli og en annen designer, Leilia Hafzi, hardt ut mot NRK, som under fjorårets Melodi Grand Prix valgte å gjøre om kjolene til hadde fått oversendt fra designerne.

- I fjor sa jeg til meg selv - aldri mer! Hvis det skjer at de syr om kjolene i år også, ler jeg høyt, sa Cecilie Melli til Dagbladet den gang.

- Ble den gjort om på, da?

- Nei, den gjorde ikke det. Jeg sa jo først nei til å stille opp for NRK i år, jeg, på grunn av fjorårets erfaring følte jeg at det ikke var noen vits. Men de snakket meg litt rundt, og etter hvert følte jeg at det var en helt annen greie i år. Jeg følte meg ikke helt trygg før jeg faktisk så showet på TV, men jeg følte likevel at jeg hadde sagt bra ifra - så jeg var ikke redd, forteller Cecilie Melli til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tar med babyen til Grand PrixVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer