Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Så mye kostet bryllupsnatten

Petter og Vendela bladde opp for romantikken.

NYGIFTE: Det ble rette ektefolk av Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom til slutt. De sparte ikke på noe da kjærligheten ble feiret for noen uker siden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NYGIFTE: Det ble rette ektefolk av Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom til slutt. De sparte ikke på noe da kjærligheten ble feiret for noen uker siden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok få som hadde sett for seg at Petter Pilgaard (42) og Vendela Kirsebom (55) skulle ende opp som rette ektefolk da første sesong av «Farmen kjendis» rullet over skjermene i 2018. For få uker siden ga paret likevel hverandre sine «ja» under en tåredryppende seremoni i Oslo.

Dermed slo de en gang for alle ned på de ondsinnede ryktene om at forholdet deres ikke var ekte, og bare PR-messig oppspinn. Bryllupet ble avholdt på Hotel Continental på Nasjonalteateret i Oslo, før de nygifte dro videre til en heidundrende fest med venner og familie på Frogner.

Helaftenen ble ingen billig affære, kan Se og Hør nå avsløre. Les alt om etterfesten og se de eksklusive bildene på Se og Hør Pluss her.

Kostbar natt

Etter en lang og vakker dag fylt med store følelser, glede og kjærlighet, trakk de nygifte seg tilbake på Hotel Continental, der de tilbrakte bryllupsnatten i en av hotellets mest eksklusive suiter.

Rommet, eller leiligheten, er et luksuriøst 200 kvadratmeter stort rom over to etasjer med panoramautsikt over byen. Her kunne paret boltre seg på flere stuer, to soverom, eget treningsrom og stor balkong.

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

«Fra det øyeblikket du går inn, blir alle dine behov møtt - slik at du kan nyte luksusen i denne to-etasjes-hjørnesuiten» står det skrevet på hotellets egen hjemmeside.

Den ultra-luksuriøse overnattingen kommer med en heftig prislapp på hele 150 000 kroner for én helg, men var nok verdt det for Petter og Vendela som nøt sin første natt som mann og kone.

Les mer om bryllupsfesten og se de eksklusive bildene på Se og Hør Pluss her.

NÅ ER DE GIFT: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom gir hverandre sitt ja. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Ikke utenlands

I TV 2-serien «Petter og Vendela gifter seg» forklarte Kirsebom at flere har vært nysgjerrige på hvor bryllupsreisen skulle finne sted.

- Alle spør om vi skal til Maldivene eller Miami, Karibien, et eller annet fancy sted. Men vi har leid en hytte på Veierland i Norge, avslørte Kirsebom i seriens siste episode.

Veierland er en øy like ved Tønsberg, og der skulle det nygifte paret nyte en romantisk hyttetur på det de beskrev som en «fantastisk liten, hvit sørlandshytte»

FØRSTE DANS: Fredag 17. juni fikk Petter sin Vendela. Her danser de sin første dans. Video: TV 2/Jenny Emilie Aas. Vis mer

I podkasten «The Pilboms» fortalte paret videre om den romantiske reisen sin. Der røpet de bakgrunnen for hvorfor valget falt på nettopp Veierland. Etter å ha vært på Veierland i fjor, skjønte de at det var det rette stedet å dra på bryllupsreise.

LES OGSÅ: - Har bestemt at de årene teller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer