Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Så mye kostet bryllupsnatten

Petter og Vendela bladde opp for romantikken.

NYGIFTE: Det ble rette ektefolk av Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom til slutt. De sparte ikke på noe da kjærligheten ble feiret for noen uker siden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NYGIFTE: Det ble rette ektefolk av Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom til slutt. De sparte ikke på noe da kjærligheten ble feiret for noen uker siden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok få som hadde sett for seg at Petter Pilgaard (42) og Vendela Kirsebom (55) skulle ende opp som rette ektefolk da første sesong av «Farmen kjendis» rullet over skjermene i 2018. For få uker siden ga paret likevel hverandre sine «ja» under en tåredryppende seremoni i Oslo.

Dermed slo de en gang for alle ned på de ondsinnede ryktene om at forholdet deres ikke var ekte, og bare PR-messig oppspinn. Bryllupet ble avholdt på Hotel Continental på Nasjonalteateret i Oslo, før de nygifte dro videre til en heidundrende fest med venner og familie på Frogner.

Helaftenen ble ingen billig affære, kan Se og Hør nå avsløre. Les alt om etterfesten og se de eksklusive bildene på Se og Hør Pluss her.

Kostbar natt

Etter en lang og vakker dag fylt med store følelser, glede og kjærlighet, trakk de nygifte seg tilbake på Hotel Continental, der de tilbrakte bryllupsnatten i en av hotellets mest eksklusive suiter.

Rommet, eller leiligheten, er et luksuriøst 200 kvadratmeter stort rom over to etasjer med panoramautsikt over byen. Her kunne paret boltre seg på flere stuer, to soverom, eget treningsrom og stor balkong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.