Kim Kardashian:

Så mye koster det å leve som Kim Kardashian

Vil du gå i TV-stjernens fotspor, må du grave dypt i lommeboka.

GLAMORØST LIV: Kim Kardashian er i dag en av verdens mest berømte TV-profiler og får mye oppmerksomhet uansett hvor hun viser seg. Men hennes glamorøse livsstil kommer ikke gratis. Foto: NTB Scanpix
GLAMORØST LIV: Kim Kardashian er i dag en av verdens mest berømte TV-profiler og får mye oppmerksomhet uansett hvor hun viser seg. Men hennes glamorøse livsstil kommer ikke gratis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SEOGHØRNO): Gjennom 13 sesonger med TV-serien «Keeping up with the Kardashians» har Kim Kardashian gjort sitt navn til en internasjonal merkevare.

Men det glamorøse livet på skjermen kommer ikke av seg selv.

En helt egen «glam squad», sikkerhetsvakter, privatfly, kokker, hjelpere og agenter, er bare noe av det som får hverdagen til superstjernen til å gå rundt.

Gjennomtenkte «selfies»

Bak hver eneste plettfrie «selfie» eller paparazzi-bilde står det et helt team med makeup-artister og stylister, som følger søstrene dag ut og dag inn.

Kim kaller hjelperne sine for «glam squaden», noe som har blitt til et helt eget fenomen i sosiale medier.

Daglig deler hun bilder i sosiale medier av teamet, som etter hvert også har blitt nære venner av dem, ifølge la.racked.com.

Blant de mange fjesene som ofte dukker opp, er make-up-artisten Joyce Bonelli. Hun er dama bak mange av Kims ikoniske magasinforsider, og har blitt en nær venn av familien.

Ifølge nettstedet Nine, skal make-up artisten ha signert en kontrakt på 750 000 dollar (tilsvarende rundt 6,2 millioner norske kroner) for jobben hun gjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer