STORE SUMMER: Flere av disse kvinnene har tjent store summer på Tiger Woods-skandalen. F. v Jamie Jungers, Jaimee Grubbs, Holly Sampson, Rachel Uchitel, Mindy Lawton og Kalika Moquin. Foto: Stella Pictures
STORE SUMMER: Flere av disse kvinnene har tjent store summer på Tiger Woods-skandalen. F. v Jamie Jungers, Jaimee Grubbs, Holly Sampson, Rachel Uchitel, Mindy Lawton og Kalika Moquin. Foto: Stella PicturesVis mer

Så mye fikk Tigers kvinner betalt

Tausheten til hun ene, var langt mer verdt enn sexavsløringene til alle de andre...

SEHER.NO: - Å være elskerinnen til en kjent idrettsutøver er en deltidsstilling, men man får lønn som for en heltidsstilling.

Slik presenterer RadarOnline sin sak på hvor mye elskerinnene til Tiger Woods har blitt betalt for å snakke eller for å holde kjeft etter at en tornado av skandaler har virvlet rundt golfesset.

Jaimee Grubbs (24), Las Vegas-kvinnen som jobbet som servitør, skal ha fått 150.000 dollar eller rundt 900.000 for å fortelle detaljert om forholdet til Tiger.

Til Us Weekly fortalte 24-åringen at hun innledet forholdet til Tiger i april 2007, og at paret skal ha hatt sex rundt 20 ganger. Ifølge RadarOnline skal Grubbs ha håp om å tjene enda mer på skandalen, og har leid inn en egen PR-agent for å hale i land et betalt TV-intervju.

Tre britiske medier skal ha vært i budkrig om historien til undertøysmodellen Jamie Jungers (26). Først hadde hun inngått avtale med to publikasjoner, før en tredje i siste minutt la inn et høyere bud. Men til slutt endte det likevel med at hennes eksforlovede fortalte historien om henne og Tiger. Jungers skal likevel ha endt opp med rundt 60.000 dollar, eller 360.000 kroner, for saken.

Men den som skal ha fått aller mest penger er Rachel Uchitel.

Hun skal ha fått betalt svimlende en til tre millioner dollar, eller 7 til 18 millioner kroner. Og de pengene er det Tiger Woods selv som skal ha betalt for at hun skal holde munnen lukket, ifølge nettstedet.

Uchitel er den kvinnen som har aller flest skadelige opplysninger om Tiger, og har hundrevis av tekstmeldinger og e-poster fra golfstjernen. Hun har vært i et forhold med Tiger de siste fem månedene, og er også kvinnen han møtte mens han spilte i Australia. Uchitel skal også angivelig ha hatt mye kunnskap om Tigers andre forhold.

Til tross for at hun skal være betalt for å holde kjeft, var det likevel Uchitels affære med Tiger Woods som satte i gang hele serien av skandaler som har kommet i ettertid.

Forholdet mellom dem ble først kjent gjennom National Enquirer, men Uchitel skal ikke ha snakket ut for penger i tabloidavisen. Avisen tok henne imidlertid i en serie av løgner og motsigelser. Det skal også ha vært Uchitel, som Tiger sendte SMS-meldingene til, som utløste slåsskampen i gangen mellom Tiger og hans kone om en mobiltelefon.

For noen dager siden avlyste Uchitel i siste sekund en pressekonferanse der det var ventet at hun ville innrømme forholdet. Og det var etter dette at spekulasjonene om at Tiger hadde kjøpt hennes taushet dukket opp.

I tillegg har sju andre kvinner stått fram som Tigers elskerinner. Hva disse kvinnene eventuelt har fått er ikke kjent, men i helgen hadde en annen britisk avis som er kjent for å åpne lommeboka, News of the world, et intervju med servitrisen Mindy Lawton (33) der hun innrømmet å ha hatt sex i Tigers hjem.

Andre kvinner som er nevn er Kalika Moquin (27), en pr-kvinne som jobbet på en nattklubb i Las Vegas. Holly Sampson (36), en kjent pornostjerne, skal også ha påstått at hun var Tigers elskerinne.

Totalt kan dermed kvinnene ha tjent rundt 20 millioner kroner på enten å snakke eller holde kjeft om Tiger Woods. 

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tiger betalte for fettsuging