Kardashian- og Jenner-klanen:

Så mye er reality-familien verdt

Det er utallige millioner som skiller søsknene.

SØKKRIKE: Den berømte Kardashian/Jenner-familien har uten tvil nok til salt i grøten. Likevel er det store forskjeller innad i familien når det kommer til egen inntekt og verdi. Foto: Splash News / NTB Scanpix
SØKKRIKE: Den berømte Kardashian/Jenner-familien har uten tvil nok til salt i grøten. Likevel er det store forskjeller innad i familien når det kommer til egen inntekt og verdi. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Kardashian/Jenner-familien har inntekt så det holder, er intet nytt. Nylig ble det kjent at Kim Kardashian (37) tjente en svimlende sum av 41 millioner kroner på bare fem minutter.

Selv om alle medlemmene i familien er å regne som styrtrike, er likevel ikke alle verdt de samme summene. Faktisk langt ifra.

Da Forbes tidligere i sommer la ut den prestisjetunge listen over USAs rikeste «selfmade» kvinner lå yngstemann Kylie Jenner (21) på en god 27. plass. Storesøster Kim var imidlertid nede på en 54. plass, men ligger likevel på en 2. plass innad i familien. Det skriver Harper's Bazaar.

VELHOLDNE: Her er Khloé, Kourtney, Kim, Kris og Kylie fotografert under Cosmopolitans jubileumsfest i oktober 2015. Foto: Splash News
VELHOLDNE: Her er Khloé, Kourtney, Kim, Kris og Kylie fotografert under Cosmopolitans jubileumsfest i oktober 2015. Foto: Splash News Vis mer

Dette er hva de forskjellige familiemedlemmene er verdt.

Slår Mark Zuckerberg

Nylig kunne Kylie feire sin 21-årsdag, og bildene fra festen viser at ingenting ble spart på under den store bursdagsfesten.

Hun har også flere grunner til å feire, for ikke bare er Kylie søkkrik. Forbes mener den unge forretningskvinnen, modellen, designeren og tv-stjernen ligger an til å bli USAs yngste «selfmade» dollarmilliardær. Med det vil hun også slå Facebook-gründeren Mark Zuckerberg.

Harper's Bazaar hevder at 21-åringens selskap, «Kylie Cosmetics», alene har en verdi på mer enn 800 millioner dollar. Når de i tillegg legger til pengene hun tjener på tv-programmet, sosiale medier og andre inntekter hun har i lys av det å være seg selv, hevder magasinet at et konservativt overslag over 21-åringens formue ligger på rundt 900 millioner dollar, omtrent 7,3 milliarder kroner.

Saken fortsetter nedenfor.

Tjener dobbelt av ektemannen

Selv om hun ikke nådde toppen av Forbes' liste, har Kim slett ingenting å klage over hva gjelder egen inntekt.

38-åringen skal ha en formue på nesten tre milliarder kroner, og mye av inntekten skal komme fra Kims egen merkevare «KKW Beauty». I tillegg kommer det mye inntekter fra tv-serien og, i likhet med resten av søstrene, fra det å bare være seg selv - og ikke minst dele sitt liv i sosiale medier.

Da Kim tjente 41 millioner på den samme tiden vi andre bruker på en tannpuss, viste tallene at inntektene kom fra parfymesalg. Takket være hennes store fanskare på sosiale medier har hun heller ikke hatt behov for å bruke en eneste krone på reklame.

Til tross for at ektemannen Kanye West (41) er både artist, designer og produsent, er inntekten hans bare halvparten av sin kones. Han skal likevel ikke lide noen nød, da et overslag av rapperens økonomi ligger nærmere 1,3 milliarder norske kroner, ifølge Cosmopolitan.

Velholdent ekspar

Caitlyn Jenner (68) skal fortsatt leve godt etter sin suksess som OL-utøver i friidrett på 70-tallet. Caitlyn er kanskje også USAs mest kjente transperson, og har i tillegg til tv-serien gjort stor suksess med boken «The Secrets of My Life».

Hun har heller ikke familiens tv-serie som sin eneste inntekt. Caitlyn har også vært å se i dokumentarserien «I Am Cait», samt flere roller som skuespiller.

Saken fortsetter nedenfor.

KONFLIKT: Kris og Bruce Jenner var gift i 24 år. Forholdet tok slutt før Bruce byttet kjønn og ble Caitlyn Jenner. Her avbildet under gallamiddag arrangert av Vogue i 2010. Foto: Matt Sayles / NTB Scanpix
KONFLIKT: Kris og Bruce Jenner var gift i 24 år. Forholdet tok slutt før Bruce byttet kjønn og ble Caitlyn Jenner. Her avbildet under gallamiddag arrangert av Vogue i 2010. Foto: Matt Sayles / NTB Scanpix Vis mer

I lys av sin kjente personlighet har Caitlyn også en rekke lukrative avtaler, blant annet med merket MAC, og kan ifølge Forbes godt slippe å snu på kronen med sin samlede verdi på hele 850 millioner kroner.

Ekskonen Kris Jenner (62) skal ta en del av barnas inntekter når hun forhandler avtaler rundt tv-serien «Keeping Up with the Kardshians», ifølge magasinet.

I tillegg har hun egne avtaler, som kampanjen hun gjorde med datteren Kim og barnebarnet North for designermerket «Fendi». Totalt skal Kris ha en verdi på godt og vel 500 millioner kroner.

Søkkrik sportsstjerne

Khloé lider heller ingen nød, skal man tro magasinet. Hun skal være verdt omtrent 340 millioner kroner, og skal ha tjent 127 av millionene bare i løpet av 2016.

I vår stormet det rundt det nybakte foreldreparet Khloé og Tristan Thompson, etter at han ble observert med andre kvinner enn Khloé. Tross utroskapen besluttet paret seg likevel for å holde sammen.

Tristan er selv profesjonell basketballspiller, og det er liten tvil om at han kan forsørge seg selv. Ifølge Celebrity Net Worth står han nemlig oppført med en formue på nesten 170 millioner kroner, og nye avtaler tyder på at hans økonomi vil øke med omtrent 140 millioner i året de neste fem årene.

Akkurat hvor mye han tjener på forholdet med Khloé, er uvisst, men det er sjelden at et forhold med en Kardashian slår dårlig ut på økonomien. Mye peker derfor på at ikke bare Tristan selv, men også hans lommebok, burde være glad for kjærestens tilgivende egenskaper.

Saken fortsetter nedenfor.

Best betalte modell

Kourtney Kardashian (39) skal ha en inntekt på nærmere 300 millioner kroner. Ifølge Harpers bazaar er også denne søsteren i gang med planleggingen av sitt eget merke, noe som gjør at formuen trolig vil øke de neste årene.

Ekskjæresten, og far til hennes tre barn, Scott Disick (35), har også kommet godt ut av forholdet med Kardashian-søsteren.

EKSKJÆRESTER: Scott og Kourtney var kjærester i flere år og har tre barn sammen. Forholdet har også gagnet Scott økonomisk. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Scott og Kourtney var kjærester i flere år og har tre barn sammen. Forholdet har også gagnet Scott økonomisk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Celebrity Net Worth skal han ha tjent nærmere 135 millioner på tv-serien og spin-off-serier av «Keeping Up with the Kardashians». Også han kan med andre ord leve godt av de luksuriøse avtalene han blir tilbudt etter å ha vært assosiert med den kjente familien.

Verdien til modellen Kendall Jenner (22) kan plutselig virke liten i sammenligning med andre i familien, med sine 153 millioner kroner. Men alt er relativt. Ifølge Forbes var hun likevel den tredje best betalte modellen i verden i 2016, men sin inntekt på 85 millioner kroner.

Den eneste hanen i hønseflokken, Rob Kardashian (31), kommer dårligst ut hva gjelder økonomi i den søkkrike familien. Likevel tyder mye på at han nok skal klare seg gjennom de fleste normale økonomiske utfordringer.

Hans samlede verdi er ifølge Celebrity Net Worth på nesten 85 millioner kroner, hvor det meste kommer fra «Keeping Up with the Kardashians» og tv-serien «Rob & Chyna», som han hadde med ekskjæresten Black Chyna (30).

LES OGSÅ: Tatt på senga da datteren (5) spurte om hvorfor hun er kjent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer