Kardashian- og Jenner-klanen:

Så mye er reality-familien verdt

Det er utallige millioner som skiller søsknene.

SØKKRIKE: Den berømte Kardashian/Jenner-familien har uten tvil nok til salt i grøten. Likevel er det store forskjeller innad i familien når det kommer til egen inntekt og verdi. Foto: Splash News / NTB Scanpix
SØKKRIKE: Den berømte Kardashian/Jenner-familien har uten tvil nok til salt i grøten. Likevel er det store forskjeller innad i familien når det kommer til egen inntekt og verdi. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Kardashian/Jenner-familien har inntekt så det holder, er intet nytt. Nylig ble det kjent at Kim Kardashian (37) tjente en svimlende sum av 41 millioner kroner på bare fem minutter.

Selv om alle medlemmene i familien er å regne som styrtrike, er likevel ikke alle verdt de samme summene. Faktisk langt ifra.

Da Forbes tidligere i sommer la ut den prestisjetunge listen over USAs rikeste «selfmade» kvinner lå yngstemann Kylie Jenner (21) på en god 27. plass. Storesøster Kim var imidlertid nede på en 54. plass, men ligger likevel på en 2. plass innad i familien. Det skriver Harper's Bazaar.

Dette er hva de forskjellige familiemedlemmene er verdt.

Slår Mark Zuckerberg

Nylig kunne Kylie feire sin 21-årsdag, og bildene fra festen viser at ingenting ble spart på under den store bursdagsfesten.

Hun har også flere grunner til å feire, for ikke bare er Kylie søkkrik. Forbes mener den unge forretningskvinnen, modellen, designeren og tv-stjernen ligger an til å bli USAs yngste «selfmade» dollarmilliardær. Med det vil hun også slå Facebook-gründeren Mark Zuckerberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer