- Så mer oppblåst ut enn normalt

Spekulasjonene rundt popstjernens utseende fortsetter.

FØR OG NÅ: Bildet til venste er tatt i 2007, mens bildet til høyre et tatt i forbindelse med et veldedighetsarrangement i Los Angeles i forrige uke. Foto: Stella Pictures
FØR OG NÅ: Bildet til venste er tatt i 2007, mens bildet til høyre et tatt i forbindelse med et veldedighetsarrangement i Los Angeles i forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Leona Lewis (25) har forandret seg mye etter at hun vant britiske «X Factor» i 2006, og de store krøllene og søte kjolene er i dag byttet ut med glatt hår og mer utfordrende klær.

Flere britiske tabloideraviser har den siste tiden spekulert i om stjernen har lagt seg under kniven for å forandre på utseendet, og da 25-åringen denne uken dukket opp i forbindelse med et veldedighetsarrangement i Los Angeles, startet ryktene igjen.

Iført en turkis magetopp, viste stjernen stolt fram kurvene sine.

- Brystet hennes så mer oppblåst og større ut enn normalt, skriver Daily Mail.

Lewis har tidligere måttet tale rykter om at hun skal ha forminsket nesen, men «Bleeding Love»-sangerens talsperson har allerede avkreftet påstandene.

- Påstandene om at hun skal ha gjennomgått en plastisk operasjon er bare tull, sa stjernens talsperson nylig til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: For første gang innrømmer hun inngrep