Så mange fant kjærligheten i «Jakten»

Ikke alle parene er blitt kjærester, men det er likevel én strategi som går igjen blant dem...

SEOGHØR.NO: I slutten av oktober måtte årets fire bønder i «Jakten på kjærligheten» på TV 2, ta sitt aller siste valg av friere.

I mandagens episode oppstår det søt musikk når de fire bøndene reiser på tur til utlandet med frierne sine.

Se «Jakten»-paret Tor Espen og Sissel kose seg på sin tur til Santa Marinella øverst i saken!

Om romantikken har fortsatt å blomstre etter hjemkomsten, og i tiden etter «Jakten»-oppholdet, kan årets bønder nå avsløre overfor Seoghør.no.

BLE KJÆRESTER: «Jakten»-bonde Marianne Nordhus har virkelig funnet lykken med Stian Lauluten. Foto: Espen Solli/ TV 2
BLE KJÆRESTER: «Jakten»-bonde Marianne Nordhus har virkelig funnet lykken med Stian Lauluten. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Bonden Marianne Nordhus (31), som hadde vært singel i ti år før «Jakten», reiste på tur med Stian Lauluten som sin siste frier. Den vakre bonden syntes det var tungt å møtte sende hjem Knut Halvor Jorde for å bli bedre kjent med Stian, men det valget angrer hun ikke på i dag.

- Stian og jeg er kjærester. Det er veldig kjekt. Helt herlig!, røper hun begeistret overfor Seoghør.no.

- Jeg merket at han var noe for meg ganske kjapt etter gårdsuken. Da følte jeg at det var noe her, og at jeg hadde tatt det rette valget. Det gjaldt spesielt etter at jeg hadde vært på besøk hos ham, og utenlandsturen. Det å bli kjærester var en veldig glidende overgang, utdyper Marianne overfor Seoghør.no.

- Hva var det du falt for hos Stian?

- Det var hele pakken. Han er en kjekk kar, utadvendt. Han har så mye å gi. Dessuten har vi veldig god kjemi, og har det godt i lag. Nå bruker vi mest mulig tid med hverandre for å finne ut av forholdet vårt, forteller Marianne videre.

Interessert fra første stund

Også Gjerstad-bonden Knut Erik Ulltveit (36), som valgte Siri Bjellerås som siste frier, er nok svært fornøyd med valget sitt.

- Ja, vi er kjærester! Siri er en trivelig og sjarmerende jente som det er lett å være sammen med. Det var noe tiltrekkende ved henne som gjorde at jeg gjerne ville bli kjent med henne fra første stund. Det var totalinntrykket av jenta som gjorde at jeg falt for henne, sier 36-åringen begeistret til Seoghør.no.

FALT FOR SIRI: Bonde Knut Erik Ulltveit og frier Siri Bjellerås er blitt et par etter «Jakten»-innspillingen. Foto: Espen Solli/ TV 2
FALT FOR SIRI: Bonde Knut Erik Ulltveit og frier Siri Bjellerås er blitt et par etter «Jakten»-innspillingen. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Knut Erik og Siris nye sivilstatus gjelder på tross av at han ikke bestod den uhøytidelige «kjærestetesten» til Siri, som har vært opptatt av å finne en kjæreste som er høyere enn henne.

I likhet med Marianne Nordhus understreker den nyforelskede 36-åringen at han og Siri vil bruke god tid fremover for å bli enda bedre kjent.
 
- Vi tar det litt som det kommer. Jeg tror det er like greit å ikke forhaste seg. Akkurat nå tilbringer vi tid sammen og blir bedre kjent, sier Knut Erik om fremtidsutsiktene med søte Siri.

Ikke-kjærester

De to siste «Jakten»-bøndene slutter seg også til denne strategien, men i motsetning til Marianne og Knut Erik har de valgt å ta ett skritt tilbake etter TV-innspillingen.

- Vi er ikke kjærester. Vi fant ut at vi ikke trenger å forhaste oss, og er derfor fortsatt i bli-kjent-fasen. Men det absolutt mulighet for å bli kjærester i fremtiden, sier Tor Espen Helle (34) fra Setesdal til Seoghør.no om sin frier, Sissel Helling Eskildsen.

LEVD I EN BOBLE: Bonde Tor Espen Helle og frier Sissel Helling Eskildsen vil tilbringe mer tid sammen i en mer normal setting enn et TV-program, før de finner ut om de vil kalle seg kjærestepar.
LEVD I EN BOBLE: Bonde Tor Espen Helle og frier Sissel Helling Eskildsen vil tilbringe mer tid sammen i en mer normal setting enn et TV-program, før de finner ut om de vil kalle seg kjærestepar. Vis mer

Sauebonden, som tidligere i høst imponerte med krumspringene sine i setesdalsdans, forklarer hva som ligger til grunn for statusen etter «Jakten»-oppholdet.

 - Jeg har følelser for Sissel, og er veldig tiltrukket av henne. Det er ikke det det står på. Dessverre har vi ikke hatt så mye tid bare oss to. Vi har levd i en boble frem til nå. November har dessuten vært en veldig travel måned for oss begge. Nå skal vi prøve å finne ut av ting i vårt eget tempo. Det er greit å bruke litt tid på det, og ikke forhaste seg, sier han til Seoghør.no.

Møtte på motbakke

I mandagens episode får man se bonde Johan Martin Tovslid (31) kysse sin siste frier, Hanne Hvaal Amundsen, noe han beskriver som «veldig naturlig, med riktig setting og riktig timing».

Men på spørsmål om sivilstatusen deres i dag, kan ikke Johan Martin gi det svaret mange TV-seere sikkert har krysset fingrene for.

- Statusen per i dag definerer vi egentlig ikke. Vi har møtt på en motbakke og trenger litt tid til å finne ut hvordan vi skal komme over den, avslører 31-åringen overfor Seoghør.no.

Johan Martin understreker at både han og Hanne er motivert til å løse utfordringene de står overfor, og at de vil ta tiden til hjelp etter den «krevende, spesielle prosessen» som «Jakten»-deltakelsen har vært.

MOTBAKKE: Bonde Johan Martin Tovslid røper overfor Seoghør.no at han og frier Hanne Hvaal Amundsen har støtt på en motbakke etter TV-innspillingen, men vil ikke utdype problemet. Begge er motiverte for å få forholdet til å fungere.              Foto: TV 2
MOTBAKKE: Bonde Johan Martin Tovslid røper overfor Seoghør.no at han og frier Hanne Hvaal Amundsen har støtt på en motbakke etter TV-innspillingen, men vil ikke utdype problemet. Begge er motiverte for å få forholdet til å fungere. Foto: TV 2 Vis mer

Han medgir at også han og Hanne har hatt en strategi som ligner på de øvrige «Jakten»-parenes.

- Det er vanskelig å si hva som er riktig og hva som er feil. Men det er jo en rar situasjon, hele greia. Så vi har prøvd å «nullstille» oss etter programmet, det er jo som en boble og når hverdagen kommer, kan det dukke opp utfordringer.

Den sympatiske Skien-bonden understreker at alle rosende ord han har sagt om Hanne, fortsatt gjelder.

- Vi har det veldig bra og moro sammen når vi er i lag, men følelser er det rett og slett vanskelig å styre, selv om man gjerne skulle ha gjort det, sier Johan Martin - noe hemmelighetsfullt - til Seoghør.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandag kveld klokken 20.00.

LES OGSÅ: Derfor er hun TV 2s supervikar